Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Leonard Cohen - Thanks For The Dance

Cover Leonard Cohen - Thanks For The Dance
CD
Columbia / Legacy 19075978662

Album

Jaar:2019
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/11/2019 (Positie 2)
Laatste week notering:30/11/2019 (Positie 2)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:8521 (199 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 1
de  Piek: 5 / Weken: 1
at  Piek: 2 / Weken: 1
nl  Piek: 5 / Weken: 1
be  Piek: 2 / Weken: 1 (V)
  Piek: 10 / Weken: 1 (W)
se  Piek: 6 / Weken: 1
fi  Piek: 17 / Weken: 1
it  Piek: 11 / Weken: 1

Tracks

22/11/2019
CD Columbia / Legacy 19075978662 (Sony) / EAN 0190759786628
22/11/2019
LP Columbia / Legacy 19075978661 (Sony) / EAN 0190759786611
22/11/2019
Digital Columbia / Legacy 886447830109 (Sony) / EAN 0886447830109
Toon detailsAlles beluisteren
1.Happens To The Heart
  4:33
2.Moving On
  3:11
3.The Night Of Santiago
  4:15
4.Thanks For The Dance
  4:13
5.It's Torn
  2:57
6.The Goal
  1:12
7.Puppets
  2:39
8.The Hills
  4:17
9.Listen To The Hummingbird
  2:01
   

Leonard Cohen   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Darkness21/01/2012Tip: 93 
Show Me The Place04/02/2012Tip: 24 
Almost Like The Blues23/08/2014Tip: 29 
You Want It Darker19/11/2016292
Leaving The Table21/10/2017Tip 
Happens To The Heart09/11/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
More Best Of18/10/1997196
Ten New Songs20/10/200169
Dear Heather30/10/2004916
The Collection26/07/20086210
Live In London04/04/2009445
Live At The Isle Of Wight 197031/10/2009712
Songs From The Road18/09/2010519
Old Ideas04/02/2012151
Popular Problems27/09/2014143
Live In Dublin06/12/20143122
Can't Forget - A Souvenir Of The Grand Tour16/05/20151414
You Want It Darker29/10/2016190
Songs Of Leonard Cohen30/03/20191051
Thanks For The Dance30/11/201921
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

gherkin
Member
******
Een schitterend postuum album van de grote Leonard Cohen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.