Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Meghan Trainor - Treat Myself

Cover Meghan Trainor - Treat Myself
CD
Epic 19075836462
Digital
Epic 886448103523
Cover Meghan Trainor - Treat Myself
LP
Epic 0190758364612

Album

Jaar:2020
Label:EPIC
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/02/2020 (Positie 109)
Laatste week notering:08/02/2020 (Positie 109)
Piekpositie:109 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:10242 (92 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 28 / Weken: 1
de  Piek: 99 / Weken: 1
at  Piek: 67 / Weken: 1
nl  Piek: 96 / Weken: 1
be  Piek: 109 / Weken: 1 (V)
  Piek: 119 / Weken: 1 (W)
es  Piek: 27 / Weken: 1
au  Piek: 13 / Weken: 2
nz  Piek: 40 / Weken: 1

Tracks

25/01/2020
LP Epic 0190758364612 (Sony) / EAN 0190758364612
Toon detailsAlles beluisteren
   
31/01/2020
CD Epic 19075836462 (Sony) / EAN 0190758364629
Toon detailsAlles beluisteren
1.Meghan Trainor feat. Mike Sabath - Wave
  2:57
2.Meghan Trainor feat. Nicki Minaj - Nice To Meet Ya
  3:17
3.Funk
  3:11
4.Babygirl
  3:20
5.Meghan Trainor feat. Lennon Stella & Sasha Sloan - Workin' On It
  3:01
6.Ashes
  3:17
7.Lie To Me
  2:40
8.Here To Stay
  3:03
9.Blink
  2:47
10.Meghan Trainor feat. Pussycat Dolls - Genetics
  2:57
11.Evil Twin
  3:12
12.Meghan Trainor feat. AJ Mitchell - After You
  3:26
13.Another Opinion
  3:04
14.No Excuses
  2:32
15.Have You Now
  3:46
   
31/01/2020
Digital Epic 886448103523 (Sony) / EAN 0886448103523
Toon detailsAlles beluisteren
   

Meghan Trainor   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
All About That Bass13/09/2014522
Lips Are Movin17/01/2015339
Dear Future Husband28/03/2015Tip: 11 
Marvin Gaye (Charlie Puth feat. Meghan Trainor)19/09/20151213
I'll Be Home19/12/2015Tip: 24 
No09/04/20162111
Me Too04/06/2016Tip: 30 
I'm A Lady18/03/2017Tip 
No Excuses17/03/2018Tip 
Let You Be Right21/07/2018Tip: 15 
Just Got Paid (Sigala, Ella Eyre & Meghan Trainor feat. French Montana)22/09/2018Tip: 40 
More Than Friends (Jason Mraz feat. Meghan Trainor)29/09/2018Tip: 35 
Baby, It's Cold Outside (Brett Eldredge feat. Meghan Trainor)22/12/2018Tip: 46 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Title17/01/20155522
Thank You21/05/20163710
Treat Myself08/02/20201091
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.