Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Harry Styles - Fine Line

Cover Harry Styles - Fine Line
Digital
Erskine / Columbia 886448022213
Cover Harry Styles - Fine Line
LP
Erskine / Columbia 19439705141
LP Green Coke Bottle Clear Vinyl
Columbia 194397051513
Cover Harry Styles - Fine Line
LP Black & White Coloured Vinyl
Columbia 0194397116816

Album

Jaar:2019
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/12/2019 (Positie 4)
Laatste week notering:08/08/2020 (Positie 8)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:34
Positie aller tijden:619 (6369 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 33
de  Piek: 14 / Weken: 34
at  Piek: 9 / Weken: 32
fr  Piek: 36 / Weken: 32
nl  Piek: 1 / Weken: 34
be  Piek: 4 / Weken: 34 (V)
  Piek: 28 / Weken: 34 (W)
se  Piek: 1 / Weken: 33
fi  Piek: 5 / Weken: 32
no  Piek: 2 / Weken: 32
dk  Piek: 4 / Weken: 32
it  Piek: 7 / Weken: 32
es  Piek: 6 / Weken: 19
pt  Piek: 1 / Weken: 32
au  Piek: 1 / Weken: 34
nz  Piek: 1 / Weken: 31

Tracks

13/12/2019
CD Erskine / Columbia 19439705122 (Sony) / EAN 0194397051223
13/12/2019
Digital Erskine / Columbia 886448022213 (Sony) / EAN 0886448022213
Toon detailsAlles beluisteren
1.Golden
  3:28
2.Watermelon Sugar
  2:54
3.Adore You
  3:27
4.Lights Up
  2:52
5.Cherry
  4:19
6.Falling
  4:00
7.To Be So Lonely
  3:12
8.She
  6:02
9.Sunflower, Vol. 6
  3:41
10.Canyon Moon
  3:09
11.Treat People With Kindness
  3:17
12.Fine Line
  6:18
   
13/12/2019
Black & White Coloured Vinyl - LP Columbia 0194397116816 (Sony) / EAN 0194397116816
Toon detailsAlles beluisteren
   
13/12/2019
Green Coke Bottle Clear Vinyl - LP Columbia 194397051513 (Sony) / EAN 0194397051513
Toon detailsAlles beluisteren
   
13/12/2019
LP Erskine / Columbia 19439705141 (Sony) / EAN 0194397051414
Toon detailsAlles beluisteren
   

Harry Styles   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sign Of The Times15/04/2017823
Two Ghosts16/09/2017Tip: 5 
Kiwi13/01/2018397
Lights Up19/10/2019Tip: 2 
Adore You21/12/20191224
Watermelon Sugar06/06/2020210
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Harry Styles20/05/20171115
Fine Line21/12/2019434
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.82 (Reviews: 11)

MathiasJenssen
Member
*****
Zit goed in elkaar, Watermelon Sugar gaat niet meer uit mijn hoofd

Kaahu Leef
Member
****
Well this album is quite different imho but I do think its going to be big for 2020 and I can see why. I really enjoy the genre arrangements on here preferrably the rock styles that given me some good hopes. Adore You is one of my favourite Harry Styles song ever and I am getting to like Watermellon Sugar as well. There were a few tracks I enjoy the most especially Treat People With Kindness, Sunflower, Vol.6 and Canyon Moon. Although "Golden" the main track was a poor start and I think its going to be a skip when I get a chance to re-visit and Cherry was alright but the ending shouldn't have happened. But other than that it's a good decent listen.
Laatst gewijzigd: 23/07/2020 03:50

Larry28
Member
******
Das beste Album des Jahres!!!

gherkin
Member
*****
Ook met dit tweede soloalbum van Harry Styles heb ik eigenlijk geen problemen. Mooie voldoende waard dus als je het mij vraagt.

Boterbloem
Member
******
Zo’n artistiek album, onder de indruk en on repeat

elton
Member
*****
Sehr gelungenes Album!

Widmann1
Member
*****
Tolles zweites Album des Ex-1Dlers, zu dessen Anlass ich mit Vivien im Mai nach Wien gehen werde. Das Album hat mich stellenweise begeistert.

Anspieltipps:
Watermelon Sugar
Adore You
Falling

ShadowViolin
Member
*****
Golden *** **
Watermelon Sugar *** ***
Adore You *** **
Lights Up *** **
Cherry *** **
Falling *** **
To Be So Lonely *** **
She *** **
Sunflower, Vol. 6 *** **
Canyon Moon *** *
Treat People With Kindness *** **
Fine Line *** *

4.92 - 5*

Kurz vor Jahresende kam mit "Fine Line" noch das zweite Album von Harry Styles, dem ehemaligen One Direction-Mitglied, raus. Sein selbstbetiteltes Debut war zwar solide, hat mich aber nicht gross begeistern können, dies ist bei "Fine Line" nun komplett anders. Während die Lead-Single "Lights Up" mir erst nicht gefiel, haben mir "Watermelon Sugar" und dann später "Adore You" überraschend gut gefallen und so war ich sehr optimistisch ab dem Album und wurde alles andere als enttäuscht. Hier hat es viele tolle Pop-Momente (die Singles, "Golden", "Treat People With Kindness"), aber auch die weniger massentauglichen Songs überzeugen im schönen Folk/Indie-Gewand ("Cherry", "She"). Harry scheint seinen eigenen Sound innert kurzer Zeit bereits gefunden zu haben und bringt dies hier äusserst sympathisch rüber. Ein rundum gelungenes Gesamtwerk und zurecht ein grosser Erfolg, allen voran in den US.

Highlight: "Watermelon Sugar"

southpaw
Member
****
Drei oder vier Schwachpunkte, ansonsten ein gelungenes und natürlich erfolgreiches Album.

fabio
Member
****
gut

bluezombie
Member
****
.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.