Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alanis Morissette - Such Pretty Forks In The Road

Cover Alanis Morissette - Such Pretty Forks In The Road
Digital
RCA 886448148463
Cover Alanis Morissette - Such Pretty Forks In The Road
CD Fanbox Edition
RCA 19439752092

Album

Jaar:2020
Label:RCA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/08/2020 (Positie 34)
Laatste week notering:29/08/2020 (Positie 189)
Piekpositie:34 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:8431 (228 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 6
de  Piek: 4 / Weken: 5
at  Piek: 4 / Weken: 4
fr  Piek: 45 / Weken: 2
nl  Piek: 13 / Weken: 2
be  Piek: 34 / Weken: 3 (V)
  Piek: 3 / Weken: 8 (W)
it  Piek: 16 / Weken: 1
pt  Piek: 7 / Weken: 1
au  Piek: 10 / Weken: 2
nz  Piek: 40 / Weken: 1

Tracks

31/07/2020
CD RCA 19439717672 (Sony) / EAN 0194397176728
Toon detailsAlles beluisteren
1.Smiling
  4:18
2.Ablaze
  3:57
3.Reasons I Drink
  3:36
4.Diagnosis
  4:47
5.Missing The Miracle
  3:33
6.Losing The Plot
  3:57
7.Reckoning
  3:25
8.Sandbox Love
  4:12
9.Her
  4:10
10.Nemesis
  5:55
11.Pedestal
  4:08
   
31/07/2020
Fanbox Edition - CD RCA 19439752092 (Sony) / EAN 0194397520927
Toon detailsAlles beluisteren
   
31/07/2020
LP RCA 19439723141 (Sony) / EAN 0194397231410
Toon detailsAlles beluisteren
   
31/07/2020
Digital RCA 886448148463 (Sony) / EAN 0886448148463
Toon detailsAlles beluisteren
   

Alanis Morissette   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
You Oughta Know18/11/1995391
Ironic20/07/1996619
Head Over Feet28/09/1996Tip: 10 
Thank U07/11/19982513
Hands Clean23/02/2002403
Everything08/05/2004Tip: 4 
Crazy05/11/2005Tip: 4 
Underneath14/06/2008166
Guardian08/09/2012374
Receive03/11/2012Tip: 33 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jagged Little Pill14/10/1995183
Supposed Former Infatuation Junkie07/11/1998524
MTV Unplugged04/12/19991020
Under Rug Swept09/03/200239
So-Called Chaos22/05/20041317
Jagged Little Pill Acoustic30/07/20051910
The Collection26/11/20054412
Flavors Of Entanglement07/06/2008814
Havoc And Bright Lights01/09/2012618
Live At Montreux 201204/05/20131931
Such Pretty Forks In The Road08/08/2020343
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

Widmann1
Member
****
Alanis ist wieder da, ihre Stimme bleibt phänomenal. Die Songs nicht, so wie noch auf Jagged Little Pill. Leider zu wenig Perlen, leider auch kein richtiger Hammersong, nur ein paar wenige Anspieltipps:

Smiling
Reasons I Drink
Reckoning
Sandbox Love



ShadowViolin
Member
*****
Smiling *** **
Ablaze *** *
Reasons I Drink *** **
Diagnosis *** **
Missing The Miracle *** *
Losing The Plot *** *
Reckoning *** **
Sandbox Love *** *
Her *** *
Nemesis *** **
Pedestal *** **

4.54 - 5*

Ganze acht Jahre hat es gedauert, bis Alanis Morissette mit "Such Pretty Forks In The Road" kürzlich ihr neuntes Studio-Album veröffentlicht hat. Ich kenne mich gut mit ihren Singles aus, dieses ist jedoch mein erstes Album der Kanadierin. In den acht Jahren hat sich aber auch viel getan und Streaming sei Dank ist der (virtuelle) Besitz eines Albums aber auch viel einfacher geworden. Wie erwartet gefällt mir das Gesamtwerk auch sehr und ist sogar ein wenig besser ausgefallen. "Smiling", "Reasons I Drink", "Diagnosis", "Reckoning" und "Nemesis" sind allesamt echt gut und machen aus "Such Pretty Forks In The Road" ein schönes Hörerlebnis.

fabio
Member
****
gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.