Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mac Miller - Circles

Cover Mac Miller - Circles
Digital
Warner 093624905981

Album

Jaar:2020
Label:WARNER
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/01/2020 (Positie 4)
Laatste week notering:22/02/2020 (Positie 51)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:5030 (864 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 9 / Weken: 4
de  Piek: 23 / Weken: 2
at  Piek: 8 / Weken: 3
fr  Piek: 37 / Weken: 4
nl  Piek: 3 / Weken: 5
be  Piek: 4 / Weken: 5 (V)
  Piek: 37 / Weken: 4 (W)
se  Piek: 15 / Weken: 2
fi  Piek: 13 / Weken: 2
no  Piek: 5 / Weken: 3
dk  Piek: 10 / Weken: 2
it  Piek: 38 / Weken: 2
au  Piek: 3 / Weken: 4
nz  Piek: 3 / Weken: 4

Tracks

17/01/2020
Digital Warner 093624905981 (Warner) / EAN 0093624905981
Toon detailsAlles beluisteren
1.Circles
  2:50
2.Complicated
  3:52
3.Blue World
  3:29
4.Good News
  5:42
5.I Can See
  3:40
6.Everybody
  4:16
7.Woods
  4:46
8.Hand Me Downs
  4:58
9.That's On Me
  3:37
10.Hands
  3:20
11.Surf
  5:30
12.Once A Day
  2:40
   
06/03/2020
CD Warner Bros. 9362490599 (Warner) / EAN 0093624905998
Toon detailsAlles beluisteren
   

Mac Miller   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
S.D.S.29/06/2013Tip: 74 
The Way (Ariana Grande feat. Mac Miller)28/09/2013Tip: 58 
Dang! (Mac Miller feat. Anderson .Paak)20/08/2016Tip: 3 
Self Care15/09/2018Tip 
Ladders15/09/2018Tip 
Time (Free Nationals feat. Mac Miller & Kali Uchis)22/06/2019Tip 
Good News18/01/2020Tip: 1 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blue Slide Park30/06/20121852
Watching Movies With The Sound Off22/06/2013823
GO:OD AM26/09/2015741
The Divine Feminine24/09/2016384
Swimming11/08/20181537
Best Day Ever15/09/20181471
Circles25/01/202045
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.