Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Pearl Jam - Gigaton

Cover Pearl Jam - Gigaton
Digital
Monkeywrench / Republic 20UMGIM03561 / 00602508725456
LP
Monkeywrench / Republic 00602508630231

Album

Jaar:2020
Label:REPUBLIC
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/04/2020 (Positie 4)
Laatste week notering:30/05/2020 (Positie 45)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:3587 (1511 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 9
de  Piek: 3 / Weken: 9
at  Piek: 1 / Weken: 8
fr  Piek: 34 / Weken: 4
nl  Piek: 2 / Weken: 6
be  Piek: 4 / Weken: 9 (V)
  Piek: 2 / Weken: 9 (W)
se  Piek: 10 / Weken: 1
fi  Piek: 5 / Weken: 2
no  Piek: 4 / Weken: 1
dk  Piek: 6 / Weken: 1
it  Piek: 1 / Weken: 9
es  Piek: 1 / Weken: 4
pt  Piek: 1 / Weken: 9
au  Piek: 3 / Weken: 4
nz  Piek: 6 / Weken: 2

Tracks

27/03/2020
CD Monkeywrench / Republic 00602508630224 (UMG) / EAN 0602508630224
27/03/2020
Digital Monkeywrench / Republic 20UMGIM03561 / 00602508725456 (UMG) / EAN 0602508725456
Toon detailsAlles beluisteren
1.Who Ever Said
  5:10
2.Superblood Wolfmoon
  3:49
3.Dance Of The Clairvoyants
  4:25
4.Quick Escape
  4:46
5.Alright
  3:43
6.Seven O'Clock
  6:14
7.Never Destination
  4:18
8.Take The Long Way
  3:41
9.Buckle Up
  3:36
10.Comes Then Goes
  6:02
11.Retrograde
  5:22
12.River Cross
  5:52
   
27/03/2020
LP Monkeywrench / Republic 00602508630231 (UMG) / EAN 0602508630231
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Who Ever Said
  5:10
2.Superblood Wolfmoon
  3:49
3.Dance Of The Clairvoyants
  4:25
4.Quick Escape
  4:46
5.Alright
  3:43
6.Seven O'Clock
  6:14
7.Never Destination
  4:18
8.Take The Long Way
  3:41
LP 2:
1.Buckle Up
  3:36
2.Comes Then Goes
  6:02
3.Retrograde
  5:22
4.River Cross
  5:52
   

Pearl Jam   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Alive21/03/1992168
Oceans20/02/1993352
Go13/11/1993352
Daughter12/02/1994394
Dissident18/06/1994412
Spin The Black Circle10/12/1994224
Given To Fly17/01/1998Tip: 13 
Last Kiss19/06/1999Tip: 6 
World Wide Suicide13/05/2006Tip: 9 
The Fixer29/08/2009Tip: 11 
Just Breathe06/02/2010Tip: 13 
Mind Your Manners20/07/2013Tip: 64 
Sirens12/10/2013216
Getaway08/02/2014Tip: 45 
Lightning Bolt21/06/2014Tip: 39 
Can't Deny Me17/03/2018Tip: 8 
Dance Of The Clairvoyants01/02/2020Tip: 9 
Superblood Wolfmoon29/02/2020Tip 
Never Destination04/04/2020Tip 
Retrograde25/04/2020Tip: 33 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Code07/09/199668
Yield14/02/1998313
Live On Two Legs05/12/1998424
Binaural20/05/2000510
Live - 29/5/00: Wembley Arena - London, England14/10/2000501
Riot Act23/11/2002124
Lost Dogs29/11/2003502
Live At Benaroya Hall - Oct. 22 200307/08/2004388
Rearviewmirror (Greatest Hits 1991-2003)11/12/20042314
Pearl Jam06/05/2006221
Live At The Gorge 05/0607/07/2007438
Ten [Legacy Edition]04/04/20092011
Backspacer26/09/2009616
Live On Ten Legs22/01/2011289
Vs. / Vitalogy09/04/2011861
PJ 20 (Soundtrack / Pearl Jam)24/09/2011266
Lightning Bolt26/10/2013133
Let's Play Two - Live At Wrigley Field07/10/20172516
Ten05/01/20193774
Gigaton04/04/202049
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Widmann1
Member
****
Solides Album der Grunge-Pioniere, bei der es mir wie immer vor allem auf Eddie Vedder ankommt. Wie geben die Songs seiner Stimme den richtigen Raum. Auf diesem Album leider viel zu wenig:

Anspieltipps:
Alright
Seven O'Clock
Comes Then Goes

fabio
Member
****
gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.