Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Eefje de Visser - Bitterzoet

Cover Eefje de Visser - Bitterzoet
Digital
Eefjes Platenmaatschappijtje 886447814451
CD
Eefjes Platenmaatschappijtje 19075976502
LP
Eefjes Platenmaatschappijtje 19075976541

Album

Jaar:2020
Label:EEFJES PLATENMAATSCHAPPIJTJE
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/02/2020 (Positie 1)
Laatste week notering:27/02/2021 (Positie 59)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:51
Positie aller tijden:822 (5494 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 6
be  Piek: 1 / Weken: 51 (V)

Tracks

24/01/2020
CD Eefjes Platenmaatschappijtje 19075976502 (Sony) / EAN 0190759765029
24/01/2020
Digital Eefjes Platenmaatschappijtje 886447814451 (Sony) / EAN 0886447814451
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zwarte zon
  3:58
2.Bitterzoet
  3:58
3.Stilstand
  4:20
4.Lange vinnen
  4:56
5.Kom op
  3:30
6.Controle
  2:50
7.Pixels
  4:10
8.De parade
  3:51
9.Maak het stil
  5:23
10.Terug
  3:44
11.Onverstaanbaar
  3:15
12.Oh
  4:30
13.Groen
  5:11
   
24/01/2020
LP Eefjes Platenmaatschappijtje 19075976541 (Sony) / EAN 0190759765418
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
+ CD
   

Eefje de Visser   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De stad03/12/2011Tip: 92 
Ongeveer04/01/2014Tip: 69 
De bedoeling15/02/2014Tip: 88 
In het echt12/04/2014Tip: 80 
Scheef16/01/2016Tip 
Mee30/01/2016Tip 
Staan04/06/2016Tip 
Onder ons (Bazart feat. Eefje de Visser)15/12/20181715
Zwarte zon22/06/2019Tip: 22 
Lange vinnen31/08/2019Tip 
Bitterzoet26/10/2019Tip: 11 
Oh18/01/2020Tip: 10 
Stilstand28/03/2020Tip: 38 
De parade03/10/2020Tip: 13 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het is14/09/20136720
Nachtlicht16/01/20161342
Bitterzoet01/02/2020151
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

DeejayDave
Member
******
Meesterwerk.

gherkin
Member
*****
Eefje de Visser is goed bezig de laatste tijd. Dit is alvast een zeer geslaagd album als je het mij vraagt.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.