Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Gregory Porter - All Rise

Cover Gregory Porter - All Rise
CD
Blue Note / Decca 0861978
CD
Blue Note / Decca 0862035
Digital
Blue Note / Decca 19UM1IM08605
LP
Blue Note 060250861995
Cover Gregory Porter - All Rise
CD
Blue Note / Decca 0862053
Digital
Blue Note / Decca 19UM1IM08620
Cover Gregory Porter - All Rise
LP Blue Coloured Vinyl
Blue Note 060250862015
Cover Gregory Porter - All Rise
LP Blue Coloured Vinyl
Blue Note 060250862015
Cover Gregory Porter - All Rise
LP Blue Coloured Vinyl
Blue Note 060250862015

Album

Jaar:2020
Label:DECCA
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/09/2020 (Positie 9)
Laatste week notering:26/09/2020 (Positie 49)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:5729 (684 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 9 / Weken: 3
de  Piek: 8 / Weken: 4
at  Piek: 3 / Weken: 4
fr  Piek: 8 / Weken: 2
nl  Piek: 6 / Weken: 4
be  Piek: 9 / Weken: 4 (V)
  Piek: 7 / Weken: 4 (W)
pt  Piek: 11 / Weken: 1

Tracks

28/08/2020
CD Blue Note / Decca 0861978 (UMG) / EAN 0602508619786
28/08/2020
DigiPack - CD Blue Note / Decca 0862035 (UMG) / EAN 0602508620355
28/08/2020
Digital Blue Note / Decca 19UM1IM08605 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Concorde
  3:54
2.Dad Gone Thing
  5:02
3.Revival Song
  3:35
4.If Love Is Overrated
  5:53
5.Faith In Love
  4:56
6.Merchants Of Paradise
  6:02
7.Long List Of Troubles
  4:14
8.Mister Holland
  3:24
9.Modern Day Apprentice
  2:53
10.Everything You Touch Is Gold
  6:03
11.Phoenix
  4:45
12.Merry Go Round
  5:26
13.Thank You
  5:19
   
28/08/2020
Deluxe Edition - CD Blue Note / Decca 0862053 (UMG) / EAN 0602508620539
28/08/2020
Deluxe - Digital Blue Note / Decca 19UM1IM08620 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Concorde
  3:54
2.Dad Gone Thing
  5:02
3.Revival Song
  3:35
4.If Love Is Overrated
  5:53
5.Faith In Love
  4:56
6.Merchants Of Paradise
  6:02
7.Long List Of Troubles
  4:14
8.Mister Holland
  3:24
9.Modern Day Apprentice
  2:53
10.Everything You Touch Is Gold
  6:03
11.Phoenix
  4:45
12.Merry Go Round
  5:26
13.Real Truth
  6:36
14.You Can Join My Band
  5:51
15.Thank You
  5:19
   
28/08/2020
LP Blue Note 060250861995 (UMG) / EAN 0602508619953
Toon detailsAlles beluisteren
   
28/08/2020
Blue Coloured Vinyl - LP Blue Note 060250862015 (UMG) / EAN 0602508620157
Toon detailsAlles beluisteren
   

Gregory Porter   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Liquid Spirit30/11/2013Tip: 76 
Musical Genocide28/12/2013Tip: 46 
No Love Dying26/07/2014Tip: 31 
Don't Let Me Be Misunderstood (Jamie Cullum feat. Gregory Porter)20/09/2014Tip: 40 
The In Crowd20/12/2014Tip: 79 
Liquid Spirit (Claptone Remix)04/04/2015521
Holding On (Disclosure feat. Gregory Porter)06/06/2015Tip: 13 
Don't Lose Your Steam19/03/2016Tip: 36 
Consequence Of Love23/07/2016Tip 
Holding On (Gregory Porter feat. Kem)01/10/2016Tip 
The Christmas Song23/12/2017Tip 
Light At The End Of The Tunnel17/02/2018Tip: 36 
Revival25/01/2020Tip: 10 
Phoenix16/05/2020Tip 
Mister Holland22/08/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Liquid Spirit14/09/20133538
Be Good05/04/20141492
Issues Of Life - Features And Remixes20/09/20141385
Take Me To The Alley14/05/2016835
Nat "King" Cole & Me04/11/20172123
One Night Only - Live At The Royal Albert Hall08/12/20181971
All Rise05/09/202094
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

fabio
Member
****
gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.