Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

John Mayer - Heavier Things

Cover John Mayer - Heavier Things
Cover

Album

Jaar:2003
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 60 / Weken: 2
nl  Piek: 19 / Weken: 28
dk  Piek: 5 / Weken: 5
au  Piek: 4 / Weken: 18
nz  Piek: 15 / Weken: 6

Tracks

13/10/2003
CD Aware / Columbia 513472 2 (Sony) / EAN 5099751347224
Toon detailsAlles beluisteren
1.Clarity
  4:32
2.Bigger Than My Body
  4:26
3.Something's Missing
  5:06
4.New Deep
  4:09
5.Come Back To Bed
  5:25
6.Home Life
  4:14
7.Split Screen Sadness
  5:06
8.Daughters
  3:59
9.Only Heart
  3:50
10.Wheel
  5:33
   
05/05/2017
LP Columbia 88985393211 (Sony) / EAN 0889853932115
Toon detailsAlles beluisteren
   

John Mayer   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Queen Of California11/08/2012Tip: 94 
Paper Doll31/08/2013Tip: 83 
Don't Wait (Eric Clapton & John Mayer)23/08/2014Tip: 81 
Still Feel Like Your Man29/04/2017Tip 
In The Blood24/06/2017Tip: 18 
New Light02/06/2018Tip: 13 
I Guess I Just Feel Like23/03/2019Tip 
Outta My Head (Khalid with John Mayer)13/04/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born And Raised26/05/20123013
Paradise Valley24/08/20131711
The Search For Everything22/04/2017269
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 5)

alleyt1989
Member
*****
Great album. Out of all of his, this would be my second favourite, I particularly love Daughters and Clarity :)

Getharda
Member
****
Steigerung zum Debut, vielfältiger instrumentiert und auch kompositionell stärker. 4+

bluezombie
Member
****
A good, solid album with plenty of nice tracks. The problem is that there isn't really much in the way of standouts. Other than Daughters and Bigger Than My Body, every track is of the same quality. A pleasant listen though.

AllSainter
Member
****
Wieder ein ordentliches Album.
06/02/2006 15:40
electrical storm
Member
****
Hatte mehr erwartet, doch trotzdem gut. Seine Stimme klingt geil und die Texte sind auch nicht ohne.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.