Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Korn - See You On The Other Side

Cover Korn - See You On The Other Side
Cover

Album

Jaar:2005
Label:VIRGIN
Distributeur:EMI
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/12/2005 (Positie 100)
Laatste week notering:15/04/2006 (Positie 87)
Piekpositie:49 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:3377 (1515 Punten)
Alternatieve albums:17/12/2005 / Piek: 19 / Weken: 8
In de landen:
ch  Piek: 11 / Weken: 13
de  Piek: 12 / Weken: 25
at  Piek: 7 / Weken: 20
fr  Piek: 24 / Weken: 30
nl  Piek: 37 / Weken: 8
be  Piek: 49 / Weken: 12 (V)
  Piek: 61 / Weken: 8 (W)
se  Piek: 35 / Weken: 3
fi  Piek: 18 / Weken: 7
no  Piek: 37 / Weken: 1
it  Piek: 23 / Weken: 10
es  Piek: 82 / Weken: 1
au  Piek: 19 / Weken: 9
nz  Piek: 8 / Weken: 14

Tracks

02/12/2005
CD Virgin 3458902 (EMI) / EAN 0094634589024
02/12/2005
Digipack / Deluxe Edition - CD Virgin 0094634712323 (EMI)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Twisted Transistor
  4:12
2.Politics
  3:16
3.Hypocrites
  3:49
4.Souvenir
  3:49
5.10 Or A 2-Way
  4:41
6.Throw Me Away
  4:41
7.Love Song
  4:18
8.Open Up
  6:15
9.Coming Undone
  3:19
10.Getting Off
  3:25
11.Liar
  4:14
12.For No One
  3:37
13.Seen It All
  6:19
14.Tearjerker
  5:05
   

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Falling Away From Me15/01/2000Tip: 17 
Did My Time13/09/2003Tip: 18 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy02/11/1996362
Follow The Leader29/08/1998138
Issues27/11/19992813
Untouchables15/06/2002314
Take A Look In The Mirror29/11/20032410
Greatest Hits Vol. 116/10/20043512
See You On The Other Side10/12/20054912
Live & Rare15/07/2006903
Unplugged MTV24/03/2007951
Untitled11/08/2007286
III - Remember Who You Are17/07/2010277
The Path Of Totality17/12/2011971
The Paradigm Shift12/10/2013317
The Serenity Of Suffering29/10/20161625
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

orangeKILLER
Member
****
Völlig andere Richtung, aber nicht schlecht. Highlights sind "Twisted Transistor" und "Tearjerker".

DerMeister
Member
*****
Gefällt mir durchgehend gut

Eins ihrer bessten neben Follow The Leader und dem Debut.

5+
Laatst gewijzigd: 30/03/2009 01:26
12/09/2007 20:43
remember
Member
*****
Aufgerundete 4.5*. Für Korn Verhältnisse relativ mässig (was bei einer 5 jetzt natürlich merkwürdig erscheinen mag), definitiv nicht bei ihren besten Alben...
Laatst gewijzigd: 17/11/2011 14:24
01/12/2006 11:25
Sniper87
Member
*****
Ganz gute CD!
27/03/2006 17:45
Schwimmi
Member
******
braucht bischen länger um sich hier einzuleben, aber durchaus eine der besten Platten von Korn: Liar, Politics, Hypocrites und Twisted Transistor reissen von Anfang an mit!

Coming undone, Open up, Souvenir, Love Song, For no One finde ich auch Klasse..
und schliesslich der letzte song, ein Meisterwerk: Tearjerker!
etwas was wir noch nie von Korn gehört haben...
07/01/2006 13:28
Herganon
Member
****
Gut gefallen mir 4 Tracks darunter: Hypocrites, Politics, Liar, Seen It All
der Rest begeistert mich weniger - abgerundete 4
15/12/2005 23:31
cipralex2004
Member
****
Schwanke hier zwischen 3 und 4, bin aber schon ein bisschen enttäuscht, 2 Hammersongs sonst ziemlich belanglos, völlig einfallslos...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.