Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Four Tet - Sixteen Oceans

Cover Four Tet - Sixteen Oceans
Cover

Album

Jaar:2020
Label:TEXT
Distributeur:TEXT
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/03/2020 (Positie 143)
Laatste week notering:21/03/2020 (Positie 143)
Piekpositie:143 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:10889 (58 Punten)
In de landen:
be  Piek: 143 / Weken: 1 (V)

Tracks

13/03/2020
LP Text TEXT051LP / EAN 5051142007223
Toon detailsAlles beluisteren
   
13/03/2020
CD Text TEXT051CD / EAN 5051142007186
Toon detailsAlles beluisteren
   

Four Tet   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Only Human (KH)16/03/2019Tip: 4 
Baby01/02/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
There Is Love In You06/02/2010835
Beautiful Rewind19/10/20131523
Morning / Evening18/07/2015944
Sixteen Oceans21/03/20201431
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.