Login
België (Vlaanderen)

Ninho - M.I.L.S 3

Cover Ninho - M.I.L.S 3
Cover
Cover Ninho - M.I.L.S 3
Cover

Album

Jaar:2020
Label:REC. 118
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/03/2020 (Positie 11)
Laatste week notering:04/04/2020 (Positie 30)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:5479 (732 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 4
fr  Piek: 1 / Weken: 2
be  Piek: 9 / Weken: 4 (V)
  Piek: 1 / Weken: 4 (W)

Tracks

13/03/2020
CD Rec. 118 9029526146 (Warner) / EAN 0190295261467
Toon detailsAlles beluisteren
1.Intro
2:43
2.M.I.L.S 3
  3:03
3.Zipette
3:31
4.Gros vendeurs
3:50
5.Ninho feat. Damso - Promo
  3:29
6.Mauvais djo
3:38
7.La puerta
  4:06
8.En chien
3:00
9.Ninho feat. Heuss L'Enfoiré - Centre commercial
2:37
10.Ninho feat. Hös Copperfield - Tu sais qu'on est gang
3:46
11.C'était le rap
3:13
12.Lettre à une femme
  2:37
13.Ninho feat. Griff - Every Day
  3:10
14.Ninho feat. Yaro - Le jeu
3:22
15.Bali
3:35
16.Millésimes
3:42
17.Filon
3:03
   

Ninho   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goutte d'eau02/03/2019Tip 
Elle est bonne sa mère (Vegedream feat. Ninho)27/07/2019Tip 
Distant (Maes feat. Ninho)01/02/2020Tip 
Lettre à une femme21/03/2020Tip: 16 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Comme prévu16/09/2017786
M.I.L.S 2.007/04/20181073
Destin30/03/20191049
M.I.L.S 314/03/202094
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 3)

fabio
Member
***
weniger gut

da_hooliii
Member
*****
Einer der besten französischsprachigen Rapper überhaupt. Ein Meisterwerk ist es nicht geworden aber gut ist es trotzdem noch.

FCB_Marco
Member
*
Einfach schrecklich! Nicht mein Fall!
Musik für die harten Fans der Szene!
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.