Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Norah Jones - Pick Me Up Off The Floor

Cover Norah Jones - Pick Me Up Off The Floor
Digital
Blue Note / Capitol 20UMGIM12990
LP
Blue Note 060250874886
LP
Blue Note 0602508748875
Cover Norah Jones - Pick Me Up Off The Floor
LP Black/White Coloured Vinyl
Blue Note 0602508748875

Album

Jaar:2020
Label:BLUE NOTE
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/06/2020 (Positie 9)
Laatste week notering:11/07/2020 (Positie 35)
Piekpositie:9 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:5535 (726 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 3
de  Piek: 6 / Weken: 4
at  Piek: 2 / Weken: 3
fr  Piek: 21 / Weken: 3
nl  Piek: 16 / Weken: 2
be  Piek: 9 / Weken: 4 (V)
  Piek: 7 / Weken: 4 (W)
it  Piek: 43 / Weken: 1
pt  Piek: 5 / Weken: 3
au  Piek: 21 / Weken: 3

Tracks

12/06/2020
CD Blue Note 060250874884 (UMG) / EAN 0602508748844
Toon detailsAlles beluisteren
1.How I Weep
  4:42
2.Flame Twin
  3:21
3.Hurts To Be Alone
  3:26
4.Heartbroken, Day After
  4:12
5.Say No More
  4:58
6.This Life
  2:38
7.To Live
  4:28
8.I'm Alive
  4:16
9.Were You Watching?
  5:16
10.Stumble On My Way
  3:53
11.Heaven Above
  4:16
   
12/06/2020
Digital Blue Note / Capitol 20UMGIM12990 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
   
12/06/2020
Black/White Coloured Vinyl - LP Blue Note 0602508748875 (UMG) / EAN 0602508748875
Toon detailsAlles beluisteren
   
12/06/2020
Deluxe Edition - CD Blue Note 060250891426 (UMG) / EAN 0602508914263
Toon detailsAlles beluisteren

Twee bonustracks "Street Strangers" en "Tryin' To Keep It Together"
Bladmuziek van drie tracks "I'm Alive", "Flame Twin" en "Hurts To Be Alone"
Booklet met extra foto's
   
12/06/2020
LP Blue Note 060250874886 (UMG) / EAN 0602508748868
Toon detailsAlles beluisteren
   

Norah Jones   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sunrise14/02/2004Tip: 9 
Thinking About You30/12/2006Tip: 9 
Chasing Pirates28/11/2009218
Happy Pills10/03/2012Tip: 16 
Miriam25/08/2012Tip: 54 
Long Time Gone (Billie Joe + Norah)14/12/2013Tip: 62 
Carry On20/08/2016Tip 
Tragedy05/11/2016Tip 
Wintertime01/12/2018Tip 
Okolona River Bottom Band (Mercury Rev feat. Norah Jones)26/01/2019Tip 
Begin Again27/04/2019Tip 
I'll Be Gone (Norah Jones & Mavis Staples)19/10/2019Tip 
I'm Alive28/03/2020Tip 
Were You Watching?06/06/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come Away With Me06/07/20021160
Feels Like Home14/02/2004196
Not Too Late03/02/2007139
The Fall21/11/2009343
...Featuring20/11/20103514
Rome (Danger Mouse & Daniele Luppi starring Jack White & Norah Jones)21/05/2011386
...Little Broken Hearts05/05/2012139
Foreverly (Billie Joe + Norah)30/11/20135016
Day Breaks15/10/2016324
Begin Again20/04/2019296
Pick Me Up Off The Floor20/06/202094
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

Widmann1
Member
****
Für mich knüpft sie hier an alle Vorgänger-Alben an, für sie wurde der Begriff "gepflegte Langeweile" erfunden.

gherkin
Member
*****
Een nieuw album van Norah Jones dat echt wel weer zorgt voor heel wat schone muziek.

fabio
Member
****
nice
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.