Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Biffy Clyro - A Celebration Of Endings

Cover Biffy Clyro - A Celebration Of Endings
Digital
14th Floor 190295253776
Cover Biffy Clyro - A Celebration Of Endings
CD
14th Floor 0190295273361

Album

Jaar:2020
Label:14TH FLOOR
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/08/2020 (Positie 77)
Laatste week notering:22/08/2020 (Positie 77)
Piekpositie:77 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:9695 (124 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 5
de  Piek: 4 / Weken: 4
at  Piek: 5 / Weken: 2
fr  Piek: 104 / Weken: 1
nl  Piek: 23 / Weken: 1
be  Piek: 77 / Weken: 1 (V)
  Piek: 127 / Weken: 1 (W)
it  Piek: 82 / Weken: 1
au  Piek: 21 / Weken: 1

Tracks

14/08/2020
CD 14th Floor 0190295273361 (Warner) / EAN 0190295273361
14/08/2020
Digital 14th Floor 190295253776 (Warner) / EAN 0190295253776
Toon detailsAlles beluisteren
1.North Of No South
  4:05
2.The Champ
  3:37
3.Weird Leisure
  4:08
4.Tiny Indoor Fireworks
  3:15
5.Worst Type Of Best Possible
  3:50
6.Space
  3:56
7.End Of
  4:37
8.Instant History
  3:31
9.The Pink Limit
  3:54
10.Opaque
  4:07
11.Cop Syrup
  6:17
   
14/08/2020
LP 14th Floor 9029528209 (Warner) / EAN 0190295282097
Toon detailsAlles beluisteren
   

Biffy Clyro   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Chandelier02/03/2013Tip: 11 
Instant History29/02/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Opposites02/02/20137312
Ellipsis16/07/2016378
MTV Unplugged - Live At Roundhouse London02/06/20181522
A Celebration Of Endings22/08/2020771
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Widmann1
Member
*****
Biffy Clyro gefallen mir von Album zu Album besser. Hier entdeckte ich nur gegen Ende zwei schwächere Songs, dafür gibt es den Hammersong: Instant History.

fabio
Member
****
gut

bluezombie
Member
****
.

charlyb
Member
*****
Ein weiteres Klasse-Album der Schotten. Kein schwacher Song
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.