Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Pretenders - Hate For Sale

Cover Pretenders - Hate For Sale
Digital
BMG Rights 4050538605648
Cover Pretenders - Hate For Sale
CD
BMG Rights 538603562

Album

Jaar:2020
Label:BMG RIGHTS
Distributeur:WARNER/ADA
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/07/2020 (Positie 150)
Laatste week notering:25/07/2020 (Positie 150)
Piekpositie:150 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:11181 (51 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 11 / Weken: 3
de  Piek: 21 / Weken: 2
fr  Piek: 93 / Weken: 1
be  Piek: 150 / Weken: 1 (V)
  Piek: 57 / Weken: 1 (W)

Tracks

17/07/2020
CD BMG Rights 538603562 / EAN 4050538603569
17/07/2020
Digital BMG Rights 4050538605648 / EAN 4050538605648
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hate For Sale
  2:30
2.The Buzz
  3:50
3.Lightning Man
  2:56
4.Turf Accountant Daddy
  3:05
5.You Can't Hurt A Fool
  3:19
6.I Didn't Know When To Stop
  2:23
7.Maybe Love Is In N.Y.C.
  3:25
8.Junkie Walk
  2:44
9.Didn't Want To Be This Lonely
  2:56
10.Pretenders feat. The Duke String Quartet - Crying In Public
  3:17
   
17/07/2020
LP BMG Rights 405053860357 / EAN 4050538603576
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Pretenders   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Brass In Pocket26/01/1980515
Talk Of The Town03/05/1980281
Message Of Love21/03/1981303
I Go To Sleep19/12/1981610
Back On The Chain Gang06/11/1982342
2000 Miles17/12/1983117
Middle Of The Road03/03/1984281
Don't Get Me Wrong01/11/198688
Hymn To Her10/01/1987258
My Baby11/04/1987194
I'll Stand By You (Pretenders)14/05/1994715
The Buzz (Pretenders)02/05/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Isle Of View (Pretenders)25/11/1995462
Greatest Hits02/12/2000452
Alone (Pretenders)29/10/20161073
Hate For Sale (Pretenders)25/07/20201501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Hamburg-Oldie
Member
*****
Bei der Bewertung schwanke ich zwischen 4 und 5, letztendlich die 5 weil :
- Respekt, nach einer so langen Karriere ein derartig gutes Album (ohne einen schwachen Song) zusammenzubekommen
- Chrissie Hynde's Stimme immer noch absolut Spitze ist
- Und natürlich, weil das Album mich angenehm an die NewWave-Zeiten vor ca. 40 Jahren erinnert
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.