Login
België (Vlaanderen)

Mama's Jasje - 30 jaar Mama's Jasje - De jaren van verstand

Cover Mama's Jasje - 30 jaar Mama's Jasje - De jaren van verstand
CD
Play It Again Sam 945.K423.023 (be)

Album

Jaar:2020
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/05/2020 (Positie 4)
Laatste week notering:21/11/2020 (Positie 24)
Piekpositie:2 (4 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:26
Positie aller tijden:1001 (4789 Punten)
Belgische albums:30/05/2020 / Piek: 2 / Weken: 26
In de landen:
be  Piek: 2 / Weken: 26 (V)

Tracks

22/05/2020
CD Play It Again Sam 945.K423.023 (PIAS) [be] / EAN 5051083158718
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Zo ver weg
  3:28
2.Teken van leven
  3:40
3.Laat me alleen
  3:40
4.Regenboog
  4:07
5.Zonder verhaal
  3:29
6.Het is over
  3:23
7.Als de dag van toen
  3:59
8.Eén nacht alleen
  3:22
9.Laat je hart slaan
  3:18
10.Doe het licht maar uit
  4:12
11.Hoge bomen
  3:47
12.Aan en uit
  3:30
13.Nathalie
  4:27
14.Waarom
  3:29
15.Zeg het vandaag
  3:33
16.Utopia
  3:29
17.Alweer een hart
  4:06
18.Zeven anjers zeven rozen
  4:11
19.Linda
  3:20
20.Te veel te vaak
  4:06
CD 2:
1.Ode
  3:34
2.Hoe de helden vallen
  4:29
3.Bijna voorbij
  3:40
4.Waanzin
  3:05
5.Ik wil niet meer opnieuw
  3:56
6.Omdat het beter is
  4:41
7.Joséphine
  3:38
8.Zo lang je maar blijft
  3:04
9.Vier je vanavond
  3:53
10.Weet je
  3:57
Bonustrack
11.Dan komt alles goed
  3:22
   

Mama's Jasje   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo ver weg16/11/1991215
Doe het licht maar uit29/02/1992118
Zonder verhaal29/08/19921113
Teken van leven05/12/1992257
Regenboog13/03/1993443
Alleen liefde25/12/1993501
Onzen bok is dood (Mama's Jasje en de Studenten)31/12/19942011
Wunderbar01/04/19951111
Madeleine02/09/1995461
Als de dag van toen07/06/1997226
Laat me alleen25/10/1997314
Eén nacht alleen07/02/1998209
Gelukkig zijn15/08/19982510
Terug naar de kust14/11/1998461
Ik mis haar zo06/02/1999339
Adem mijn adem24/04/1999Tip: 11 
Wie ben jij?08/04/2000453
Reis door niemandsland27/05/2000Tip: 16 
Ik mis je zo31/08/2002328
Het tij zal keren08/02/2003463
Het is over26/07/2003618
Voor jou alleen08/11/2003Tip: 4 
De illusie07/02/2004Tip: 9 
Verloren zaak24/04/2004Tip: 11 
Zwart op wit31/07/2004Tip: 14 
Beestjes09/07/2005492
Niets zonder jou (Mama's Jasje & Voice Male)07/04/2007Tip: 21 
Laat je hart slaan28/07/2007471
Regenboog 200930/05/2009402
Wij zijn op weg (naar een toekomst)15/05/2010Tip: 14 
Steel niet (Peter Van Laet en de Wolven)13/02/2016Tip: 40 
Valt het op08/07/2017Tip: 30 
Ik wil je27/10/2018Tip 
Alles wat ik wensen kon17/11/2018Tip: 2 
De jacht is mooier dan de vangst13/04/2019Tip: 33 
Drie seconden28/12/2019Tip 
Joséphine11/07/2020Tip: 4 
Bijna voorbij07/11/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De hits20/05/1995502
Hommages27/09/1997144
Hommages II14/11/1998233
Popmodel15/04/2000127
Als de dag van toen - Het beste van26/10/2002227
Zwart op wit29/11/20033314
Hommages III19/05/20071220
Morgen zal het anders zijn06/06/20092514
Nieuwe jas24/11/2018538
30 jaar Mama's Jasje - De jaren van verstand30/05/2020226
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 2)

vinylfreak
Member
******
Geweldig.
In Belgie bijna op nr.1
In Nederland natuurlijk weer nergens genoteerd.
Daar staan allemaal nummers in de Top 100 die geen hond kent.

Patrick3
Member
******
Schitterend album
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.