Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Gene Thomas - Omsingeld

Cover Gene Thomas - Omsingeld
CD
Mostiko AL 31441-5 (be)

Album

Jaar:2020
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/05/2020 (Positie 5)
Laatste week notering:08/08/2020 (Positie 60)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:2875 (1977 Punten)
Belgische albums:30/05/2020 / Piek: 5 / Weken: 11
In de landen:
be  Piek: 5 / Weken: 11 (V)

Tracks

22/05/2020
CD Mostiko AL 31441-5 (CNR) [be] / EAN 5411530824267
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Mij en m'n gitaar
  3:34
2.Je te donne
  3:00
3.Zij gelooft in mij
  5:42
4.Teken van leven
  4:16
5.Danse mon Esmeralda
  4:10
6.Une belle histoire
  3:26
7.Alle kleuren
  3:16
8.Ongrijpbaar
  3:03
9.Casser la voix
  3:57
10.La ballade des gens heureux
  3:01
11.Livin' On A Prayer
  4:04
12.Het einde
  3:23
13.Tous les garÁons
  3:50
14.Moi Lolita
  3:15
15.Pour que tu m'aimes encore
  4:21
CD 2:
1.Kom wat dichterbij
  3:43
2.Gene Thomas & Eurosong For Kids 2006 - Jong & eigenwijs
  3:00
3.Universeel
  3:47
4.Ik wil jou
  3:35
5.Mag ik altijd met je mee
  3:09
6.Voor haar
  3:43
7.Je danst met jezelf
  3:14
8.Waarom?
  3:33
9.Wees van mij
  4:02
10.Alles of niets
  3:25
11.Niet voor niets
  3:48
12.Ik leef
  3:36
13.Omdat jij van me houdt
  2:47
14.Sans boussole
  3:01
15.Voor altijd samen zijn
  3:39
16.Altijd duurt soms lang
  3:39
CD 3:
1.Goud
  3:07
2.Zwart
  3:23
3.Je weet niet half hoe mooi je bent
  3:22
4.Soleil soleil
  3:27
5.Voor haar 2016
  3:53
6.New Horizon
  3:35
7.Fata Morgana
  3:20
8.Je ne pense plus qu'ŗ toi
  3:19
9.Stralen
  3:01
10.Ik kom terug bij jou
  3:29
11.Merci
  3:07
12.Dan gaan we dansen
  3:05
13.2Bnext2U
  4:03
14.Dat ben jij
  3:08
15.Met Kerstmis
  3:37
16.Onder mijn huid
  3:22
   

Gene Thomas   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Voor haar06/12/2003319
Wees van mij13/03/20041212
Kom wat dichterbij19/06/20042611
Niet voor niets16/10/2004Tip: 18 
Universeel27/11/2004Tip: 10 
Ik wil jou11/06/2005719
Ik leef29/10/2005237
Voor altijd samen zijn11/02/2006Tip: 2 
Je danst met jezelf08/07/2006Tip: 7 
Jong & eigenwijs (Gene Thomas & Eurosong For Kids 2006)09/09/2006288
Altijd duurt soms lang14/07/2007Tip: 7 
Mag ik altijd met je mee06/10/2012401
Waarom?15/12/2012Tip: 45 
De allermooiste tijd van het jaar (A-Stars)22/12/2012Tip: 86 
Dan gaan we dansen08/06/2013Tip: 32 
Omdat jij van me houdt19/10/2013Tip: 20 
Dat ben jij24/05/2014Tip: 34 
Fata Morgana06/12/2014Tip: 17 
Goud23/05/2015Tip: 16 
Voor haar 201605/12/2015Tip: 9 
Je weet niet half hoe mooi je bent16/04/2016Tip: 9 
Zwart22/10/2016Tip: 2 
Met Kerstmis24/12/2016Tip: 12 
Ik kom terug bij jou11/02/2017Tip: 19 
Stralen03/06/2017Tip: 5 
Merci18/11/2017Tip: 29 
Soleil soleil12/05/2018Tip: 9 
Onder mijn huid10/11/2018Tip: 23 
Je ne pense plus qu'ŗ toi18/05/2019Tip: 33 
Teken van leven18/04/2020Tip: 16 
Ongrijpbaar02/05/2020Tip: 4 
Zij gelooft in mij02/05/2020Tip: 32 
Mij en m'n gitaar16/05/2020427
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dichterbij24/04/2004448
Evenwicht05/11/2005820
Ontvlambaar13/10/2012446
Warme wintersongs19/11/20165116
Omsingeld30/05/2020511
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

Patrick3
Member
******
Een absolute aanrader Proficiat Gene
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.