Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Boef - Allemaal een droom

Cover Boef - Allemaal een droom
Digital
Boef 886448615750 (nl)

Album

Jaar:2020
Label:BOEF
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/07/2020 (Positie 2)
Laatste week notering:08/08/2020 (Positie 11)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:5385 (781 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 4
be  Piek: 2 / Weken: 4 (V)

Tracks

10/07/2020
Digital Boef 886448615750 (Sony) [nl] / EAN 0886448615750
Toon detailsAlles beluisteren
1.Treinstation
  2:49
2.Boef & Dopebwoy - Jongen van de buurt
2:27
3.Rijk zijn
2:57
4.Boef & Jonna Fraser - Loco
2:55
5.Omweg
2:26
6.Til 'em op
2:26
7.Boef & Numidia - Tout est bon
  2:35
8.Boef & Emms - Verdien & verdwijn
2:50
9.Boef & Bilal Wahib - Vergeten
2:56
10.Ego
2:45
11.Geen zin soms
2:43
12.Boef & Ashafar - Nooit thuis
  2:40
13.Moest al lang
2:54
14.Vlieg ik alleen?
3:07
15.Boef & Ronnie Flex feat. Tory Lanez - Watching You
3:08
16.Kort lontje
2:31
   

Boef   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hosselen05/03/2016Tip 
Lauw14/05/2016Tip 
Als jij langsloopt (Gers Pardoel feat. Boef)18/06/2016Tip: 21 
Paperchase19/11/2016Tip 
Overal (F1rstman feat. DJ Youss-F & Boef)04/02/2017Tip 
Tempo (Jairzinho feat. Sevn Alias, BKO & Boef)25/02/2017Tip: 25 
Range sessie18/03/2017Tip 
Salam (Boef & Soufiane Eddyani)25/03/2017263
Habiba01/04/2017323
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017Tip 
Come Again (Ronnie Flex feat. Boef)20/05/2017Tip: 30 
Slapend rijk (Boef & Sevn Alias)03/06/2017Tip: 23 
Krantenwijk (Lil Kleine feat. Boef)08/07/2017421
Ik ga weg (Boef & Ali B)02/09/2017Tip: 4 
Patsergedrag (Sevn Alias feat. Lil Kleine & Boef)14/10/20172119
Op me monnie (Frenna & Boef)09/12/2017Tip 
Littekens09/12/2017Tip 
Antwoord03/02/2018253
Slow Down (Dimitri Vegas & Like Mike x Quintino feat. Boef, Ronnie Flex, Ali B & I Am Aisha)03/02/20181412
Sofiane07/04/2018233
Draai het om12/05/2018Tip: 10 
Hola (L'Algťrino feat. Boef)23/06/2018Tip 
Drama (Bizzey & Boef)30/06/2018Tip: 5 
Lit (SBMG feat. Boef)30/06/2018Tip: 27 
Miljonair ($hirak feat. SBMG, Lil' Kleine, Boef & Ronnie Flex)28/07/20182510
Spectakel (Ali B feat. Boef & Ronnie Flex)13/10/2018Tip 
Ratata13/10/2018411
Speciaal (Frenna x Boef x Madam Julie feat. Kaeh)03/11/2018Tip: 11 
Rolls sessie01/12/2018261
Terug naar toen (Boef feat. Lijpe)29/12/2018Tip: 4 
SVP (Boef feat. JoeyAK, Young Ellens & Sevn Alias)19/01/2019Tip: 10 
Sneaky Money (Ali B feat. Chivv & Boef)02/03/2019Tip 
Allang al niet meer13/04/2019451
Dom (Sevn Alias feat. Boef)27/04/2019Tip 
Quote (Djezja feat. Boef)27/04/2019Tip 
Guap (Boef feat. Dopebwoy)22/06/2019472
TikTok (Dopebwoy feat. Boef & SRNO)06/07/2019Tip: 7 
Als het fout gaat (Lijpe feat. Boef)20/07/2019Tip: 29 
Kofferbak (Boef & Chivv)21/12/2019Tip: 11 
Nu heb ik paper (Glades, Lijpe & Boef)04/01/2020Tip: 21 
Memories18/01/2020Tip: 4 
Quarantaine sessie #104/04/2020Tip 
Treinstation06/06/2020481
Nooit thuis (Boef feat. Ashafar)20/06/2020Tip: 11 
Get It All (Bryan Mg, Boef & Henkie T)27/06/2020Tip 
Tout est bon (Boef feat. Numidia)11/07/2020363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gewoon Boef27/02/20162613
Slaaptekort25/03/20173163
9329/12/2018284
Allemaal een droom18/07/202024
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.5 (Reviews: 2)

De Tsjap
Member
****
Veel commercieler dan zijn "93" album. Dit is voor 80% catchy popmuziek. En daar is de man redelijk briljant in.

mariamg
Member
*
gewoon geld verdienen
Laatst gewijzigd: 09/08/2020 02:21
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.