Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Lana Del Rey - Violet Bent Backwards Over The Grass

Cover Lana Del Rey - Violet Bent Backwards Over The Grass
Cover

Album

Jaar:2020
Label:POLYDOR
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/10/2020 (Positie 89)
Laatste week notering:17/10/2020 (Positie 176)
Piekpositie:89 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:9547 (137 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 82 / Weken: 1
be  Piek: 89 / Weken: 2 (V)
  Piek: 47 / Weken: 1 (W)

Tracks

02/10/2020
LP Polydor 060250742980 (UMG) / EAN 0602507429805
Toon detailsAlles beluisteren
   
02/10/2020
CD Polydor 060250742978 (UMG) / EAN 0602507429782
Toon detailsAlles beluisteren
   

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games22/10/2011229
Born To Die21/01/2012149
Blue Jeans07/04/2012Tip: 6 
National Anthem07/07/2012Tip: 40 
Summertime Sadness15/09/20121517
Ride06/10/2012Tip: 3 
Young And Beautiful01/06/2013343
West Coast19/04/2014Tip: 4 
Ultraviolence12/07/2014Tip: 34 
High By The Beach03/10/2015462
Love18/03/2017411
Lust For Life (Lana Del Rey feat. The Weeknd)29/04/2017Tip: 17 
Summer Bummer (Lana Del Rey feat. A$AP Rocky and Playboi Carti)05/08/2017Tip 
White Mustang14/10/2017Tip: 35 
Woman (Cat Power feat. Lana Del Rey)01/09/2018Tip 
Mariners Apartment Complex22/09/2018Tip: 35 
Hope Is A Dangerous Thing For A Woman Like Me To Have - But I Have It19/01/2019Tip: 31 
Doin' Time25/05/2019Tip: 14 
Looking For America17/08/2019Tip 
Fuck It I Love You07/09/2019Tip: 17 
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019284
Hallucinogenics (Matt Maeson feat. Lana Del Rey)03/10/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012274
Born To Die - The Paradise Edition17/11/2012643
Ultraviolence28/06/2014134
Honeymoon26/09/2015215
Lust For Life29/07/2017456
Norman Fucking Rockwell!07/09/2019259
Violet Bent Backwards Over The Grass10/10/2020892
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.