Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Hurts - Faith

Cover Hurts - Faith
Digital
Lento 195081818863

Album

Jaar:2020
Label:MEMBRAN/SUBURBAN
Distributeur:BERTUS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/09/2020 (Positie 138)
Laatste week notering:12/09/2020 (Positie 138)
Piekpositie:138 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:11015 (63 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 10 / Weken: 2
de  Piek: 9 / Weken: 3
at  Piek: 8 / Weken: 1
nl  Piek: 59 / Weken: 1
be  Piek: 138 / Weken: 1 (V)
fi  Piek: 40 / Weken: 1

Tracks

04/09/2020
CD Lento 19508170364 (Sony) / EAN 0195081703640
Toon detailsAlles beluisteren
1.Voices
  3:09
2.Suffer
  4:27
3.Fractured
  2:59
4.Slave To Your Love
  5:24
5.All I Have To Give
  3:52
6.Liar
  3:50
7.Somebody
  3:01
8.Numb
  4:05
9.Redemption
  4:18
10.White Horses
  5:18
11.Darkest Hour
  4:24
   
04/09/2020
CD Lento 19508192137 (Sony) / EAN 0195081921372
Toon detailsAlles beluisteren
   
04/09/2020
Digital Lento 195081818863 (Sony) / EAN 0195081818863
Toon detailsAlles beluisteren
   
04/09/2020
LP Lento 19508174245 (Sony) / EAN 0195081742458
Toon detailsAlles beluisteren
   

Hurts   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Better Than Love19/06/2010Tip: 12 
Wonderful Life11/09/2010276
Stay20/11/2010Tip: 14 
Sunday12/03/2011Tip: 20 
Miracle19/01/2013Tip: 6 
Somebody To Die For31/08/2013Tip: 85 
Under Control (Calvin Harris / Alesso / Hurts)21/12/2013425
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Happiness11/09/20101117
Exile16/03/20132416
Surrender17/10/2015176
Desire07/10/20171032
Faith12/09/20201381
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

ShadowViolin
Member
*****
Voices *** **
Suffer *** **
Fractured *** **
Slave To Your Love *** **
All I Have To Give *** *
Liar *** *
Somebody *** **
Numb *** **
Redemption *** *
White Horses *** **
Darkest Hour *** *

4.63 - 5*

Eines der Alben, bei dem mich die Singles zuvor nicht packen konnten, das Gesamtwerk aber dann doch echt toll geworden ist. Hurts' Qualität nahm von Album zu Album ab, "Faith" ist da endlich wieder ein Comeback zu alter Stärke, wenn nicht sogar ihr für mich spannendstes Werk bisher. Düsterer Electro-Pop, welcher mich gleich von Beginn an packen kann.

gherkin
Member
*****
Een best wel sterk nieuw album van Hurts. Daar mag zeker wel een prima score bijhoren.

fabio
Member
****
gut

drogida007
Member
*****

Nach "Happiness" ihr zweit-bestes Album! So stark hab ich die Beiden schon lange nicht mehr gehört!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.