Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Marilyn Manson - We Are Chaos

Cover Marilyn Manson - We Are Chaos
Digital
Caroline / Loma Vista / Concord 20CRGIM21259
CD
Caroline / Loma Vista / Concord LVR01313 / 00888072192157 (eu)

Album

Jaar:2020
Label:CAROLINE
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/09/2020 (Positie 6)
Laatste week notering:10/10/2020 (Positie 65)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:5941 (644 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 5
de  Piek: 4 / Weken: 5
at  Piek: 2 / Weken: 5
fr  Piek: 10 / Weken: 2
nl  Piek: 29 / Weken: 1
be  Piek: 6 / Weken: 4 (V)
  Piek: 7 / Weken: 5 (W)
se  Piek: 24 / Weken: 1
fi  Piek: 8 / Weken: 2
dk  Piek: 34 / Weken: 1
it  Piek: 12 / Weken: 3
pt  Piek: 1 / Weken: 2
au  Piek: 1 / Weken: 3
nz  Piek: 32 / Weken: 1

Tracks

11/09/2020
CD Caroline / Loma Vista / Concord LVR01139 / 00888072175419 (UMG) / EAN 0888072175419
11/09/2020
Digital Caroline / Loma Vista / Concord 20CRGIM21259 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Red, Black And Blue
  5:03
2.We Are Chaos
  4:00
3.Don't Chase The Dead
  4:17
4.Paint You With My Love
  4:29
5.Half-Way & One Step Forward
  3:16
6.Infinite Darkness
  4:15
7.Perfume
  3:33
8.Keep My Head Together
  3:49
9.Solve Coagula
  4:22
10.Broken Needle
  5:24
   
11/09/2020
Gatefold Cardsleeve - CD Caroline / Loma Vista / Concord LVR01313 / 00888072192157 (UMG) [eu] / EAN 0888072192157
Toon detailsAlles beluisteren
1.Red, Black And Blue
  5:03
2.We Are Chaos
  4:00
3.Don't Chase The Dead
  4:17
4.Paint You With My Love
  4:29
5.Half-Way & One Step Forward
  3:19
6.Infinite Darkness
  4:15
7.Perfume
  3:33
8.Keep My Head Together
  3:49
9.Solve Coagula
  4:22
10.Broken Needle
  5:24
Brick & Mortar
11.We Are Chaos (Acoustic)
4:05
12.Broken Needle (Acoustic)
5:21
Extras:
14x14 Poster
   
11/09/2020
LP Loma Vista / Concord 088807217542 / EAN 0888072175426
Toon detailsAlles beluisteren
   

Marilyn Manson   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Dope Show09/01/1999Tip: 17 
Tainted Love13/04/20021115
Mobscene10/05/2003Tip: 8 
Personal Jesus02/10/2004Tip: 10 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mechanical Animals26/09/1998225
Holy Wood (In The Shadow Of The Valley Of Death)02/12/2000341
The Golden Age Of Grotesque24/05/200347
Lest We Forget - The Best Of02/10/20041910
Eat Me, Drink Me09/06/2007198
The High End Of Low30/05/2009387
Born Villain05/05/20123210
The Pale Emperor24/01/20152011
Heaven Upside Down14/10/2017207
We Are Chaos19/09/202064
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

VICEZ
Member
******
Insgesamt ein sehr gelungenes Album.
Das Album ist wohl sein bestes der letzten 10 Jahre.


Laatst gewijzigd: 06/10/2020 18:30

Rootje
Member
***
Neuh! Ik vind dit erg matig.
Het venijn wat MM kenmerkte lijkt geheel verdwenen
Chaos? Nogal braafjes.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.