Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Killers - Imploding The Mirage

Cover The Killers - Imploding The Mirage
Digital
Island 20UMGIM16911

Album

Jaar:2020
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/08/2020 (Positie 4)
Laatste week notering:26/09/2020 (Positie 75)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:5396 (781 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 4
de  Piek: 6 / Weken: 3
at  Piek: 4 / Weken: 4
fr  Piek: 98 / Weken: 1
nl  Piek: 16 / Weken: 1
be  Piek: 4 / Weken: 5 (V)
  Piek: 15 / Weken: 4 (W)
se  Piek: 44 / Weken: 1
fi  Piek: 50 / Weken: 1
no  Piek: 22 / Weken: 1
it  Piek: 54 / Weken: 1
pt  Piek: 33 / Weken: 1
au  Piek: 1 / Weken: 4
nz  Piek: 4 / Weken: 3

Tracks

21/08/2020
CD Island 00602508525704 (UMG) / EAN 0602508525704
21/08/2020
Digital Island 20UMGIM16911 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Own Soul's Warning
  4:34
2.Blowback
  3:59
3.Dying Breed
  4:06
4.Caution
  4:29
5.The Killers feat. k.d. lang - Lightning Fields
  4:18
6.Fire In Bone
  3:53
7.Running Towards A Place
  4:13
8.The Killers feat. Weyes Blood - My God
  3:38
9.When The Dreams Run Dry
  4:42
10.Imploding The Mirage
  4:07
   

The Killers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
When You Were Young21/10/2006432
Bones03/02/2007Tip: 16 
Read My Mind31/03/2007Tip: 12 
Shadowplay02/02/2008Tip: 10 
Human25/10/20081518
Spaceman21/02/2009Tip: 6 
The Cowboys' Christmas Ball31/12/2011Tip: 82 
Runaways21/07/2012Tip: 3 
Miss Atomic Bomb03/11/2012Tip: 22 
Here With Me16/03/2013Tip: 62 
Shot At The Night21/09/2013Tip: 11 
Just Another Girl14/12/2013Tip: 14 
Christmas In L.A. (The Killers feat. Dawes)21/12/2013Tip: 42 
The Man24/06/2017Tip: 16 
Run For Cover05/08/2017Tip: 6 
Tyson vs Douglas14/04/2018Tip: 39 
Land Of The Free19/01/2019Tip 
Caution21/03/2020Tip: 10 
Fire In Bone02/05/2020Tip 
My Own Soul's Warning27/06/2020Tip: 27 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hot Fuss23/04/2005953
Sam's Town14/10/20061342
Sawdust24/11/2007662
Day & Age29/11/20081232
Battle Born22/09/2012628
Direct Hits 2003 201323/11/20131815
Wonderful Wonderful30/09/2017736
Imploding The Mirage29/08/202045
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

Widmann1
Member
*****
Ein neues Album der Killers, das m.E. wieder stark von Brandon Flowers' Stimme lebt. Aber es hat auch zwei echte (Achtung Wortspiel) Killer-Songs zu bieten:
My Own Soul's Warning
Caution

bluezombie
Member
*****
.

gherkin
Member
*****
Na een aantal fijne nummers is er nu ook het nieuwste album van The Killers en ook dat is zeker wel dik in orde. En dus ook zeker wel een mooie score waard.

fabio
Member
****
3-4
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.