Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Retro Active

Cover Def Leppard - Retro Active
Cover

Album

Jaar:1993
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 7 / Weken: 19
de  Piek: 36 / Weken: 9
se  Piek: 12 / Weken: 5
au  Piek: 33 / Weken: 7

Tracks

05/10/1993
CD Phonogram 518 305-2 / EAN 0731451830525
Toon detailsAlles beluisteren
1.Desert Song
5:19
2.Fractured Love
5:08
3.Action
  3:40
4.Two Steps Behind (Acoustic Version)
4:17
5.She's Too Tough
3:41
6.Miss You In A Heartbeat
  4:04
7.Only After Dark
3:52
8.Ride Into The Sun
  3:12
9.The Hippies From Hell - From The Inside
4:14
10.Ring Of Fire
  4:42
11.I Wanna Be Your Hero
  4:31
12.Miss You In A Heartbeat (Electric Version)
4:58
13.Two Steps Behind (Electric Version)
  4:31
   

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.44 (Reviews: 9)

Werner
Member
*****
Knappe fünf Punkte für dieses Werk.

klamar
Member
****
Insgesamt noch gut, d.h. anhörbar.

remember
Member
***
3.5+, ein, zwei mal trumpfen sie auf, ansonsten langweilig wie immer..
12/04/2008 21:16
Deinonychus
Member
***
Besser als "Adrenalize", aber auch noch im roten Bereich. Sogenannte "Highlighs" wären am ehesten "Action", "Ride Into The Sun", "From The Inside" und "Ring Of Fire", ansonsten herrscht hier Langeweile vor.
23/05/2007 15:40
Blackbox!
Member
****
Mittelmässiges Album.
17/04/2006 15:06
Rewer
Staff
****
...gut...
4,4
30/03/2006 03:56
DJ L.J. Weisslinger
Member
******
Sehr gute Scheibe!
29/10/2004 12:35
Zentaurus
Member
******
...genau drum absolut top. Die Mischung machts aus und zeigt, dass sie sich durchaus auch aus der Masse abheben können..
30/09/2003 09:01
Mischlermaxe
Member
*****
Weder Fisch noch Vogel... trotzdem nicht schlecht.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.