Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sufjan Stevens - The Ascension

Cover Sufjan Stevens - The Ascension
Digital
Asthmatic Kitty 729920164301

Album

Jaar:2020
Label:ASTHMATIC KITTY
Distributeur:KONKURRENT
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/10/2020 (Positie 84)
Laatste week notering:17/10/2020 (Positie 122)
Piekpositie:28 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:7239 (369 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 44 / Weken: 2
de  Piek: 26 / Weken: 1
nl  Piek: 59 / Weken: 1
be  Piek: 28 / Weken: 3 (V)
  Piek: 107 / Weken: 1 (W)
au  Piek: 28 / Weken: 2

Tracks

25/09/2020
CD Asthmatic Kitty AKRCD150 / EAN 0729920164332
Toon detailsAlles beluisteren
1.Make Me An Offer I Cannot Refuse
  5:19
2.Run Away With Me
  4:07
3.Video Game
  4:15
4.Lamentations
  3:42
5.Tell Me You Love Me
  4:21
6.Die Happy
  5:46
7.Ativan
  6:32
8.Ursa Major
  3:43
9.Landslide
  5:04
10.Gilgamesh
  3:50
11.Death Star
  4:04
12.Goodbye To All That
  3:48
13.Sugar
  7:36
14.The Ascension
  5:56
15.America
  12:30
   
25/09/2020
LP Asthmatic Kitty AKRLP150 / EAN 0729920164318
Toon detailsAlles beluisteren
   
25/09/2020
Limited Clear Vinyl - LP Asthmatic Kitty AKRLPC1150 / EAN 0729920164608
Toon detailsAlles beluisteren
   
25/09/2020
MC Asthmatic Kitty AKRCASS150 / EAN 0729920164325
Toon detailsAlles beluisteren
   
25/09/2020
Digital Asthmatic Kitty 729920164301 / EAN 0729920164301
Toon detailsAlles beluisteren
   

Sufjan Stevens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mystery Of Love13/01/2018Tip 
Tonya Harding20/01/2018Tip: 46 
Lonely Man Of Winter01/12/2018Tip 
Love Yourself08/06/2019Tip 
With My Whole Heart15/06/2019Tip 
Santa Barbara (Angelo De Augustine feat. Sufjan Stevens)02/05/2020Tip 
America11/07/2020Tip 
Video Game19/09/2020Tip 
Sugar26/09/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Avalanche22/07/2006683
Songs For Christmas09/12/20061001
The Age Of Adz23/10/2010253
Carrie & Lowell04/04/20151032
Planetarium (Sufjan Stevens - Nico Muhly - Bryce Dessner - James McAlister)17/06/2017893
The Ascension03/10/2020283
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.