Login
België (Vlaanderen)

Damso - QALF

Cover Damso - QALF
Cover

Album

Jaar:2020
Label:TRENTE-QUATRE CENTIMES
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/09/2020 (Positie 2)
Laatste week notering:17/10/2020 (Positie 13)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:5440 (769 Punten)
Belgische albums:26/09/2020 / Piek: 1 / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 4
fr  Piek: 1 / Weken: 1
be  Piek: 2 / Weken: 4 (V)
  Piek: 1 / Weken: 4 (W)

Tracks

18/09/2020
CD Trente-Quatre Centimes 3509333 (UMG) / EAN 0602435093338
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mevtr
  2:45
2.Life Life
  2:40
3.Deux toiles de mer
  5:15
4.Sentimental
  3:26
5.Thevie radio [Interlude]
1:00
6.Damso feat. Hamza - BXL Zoo
  3:21
7.Damso feat. Lous And The Yakuza - Coeur en miettes
  3:28
8.Pour l'argent
  2:18
9.BPM
  3:02
10.D'ja roulé
  3:03
11.911
  2:52
12.Damso feat. Fally Ipupa - Fais ça bien
  3:22
13.Rose Marthe's Love
  3:11
14.Intro
  5:16
   

Damso   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Amnésie23/07/2016Tip 
Nwaar Is The New Black13/05/2017Tip 
Macarena27/05/2017Tip: 23 
Lové01/07/2017Tip: 33 
Mwaka Moon (Kalash feat. Damso)21/10/2017Tip: 10 
Tueurs13/01/2018Tip 
Ipséité05/05/2018Tip 
Julien23/06/2018Tip 
Smog23/06/2018Tip: 31 
Humains21/07/2018Tip 
Rêves bizarres (Orelsan feat. Damso)24/11/2018Tip 
Tricheur (Nekfeu feat. Damso)15/06/2019Tip: 44 
God Bless (Hamza feat. Damso)28/12/2019Tip: 35 
Œveillé01/02/2020Tip 
BXL Zoo (Damso feat. Hamza)26/09/2020Tip: 11 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Batterie faible16/07/20161951
Ipséité06/05/20177347
Lithopédion23/06/20181117
QALF26/09/202024
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.