Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Fleet Foxes - Shore

Cover Fleet Foxes - Shore
Digital
Anti / Epitaph 0045778844463

Album

Jaar:2020
Label:ANTI/EPITAPH
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/09/2020 (Positie 156)
Laatste week notering:27/02/2021 (Positie 37)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:4962 (926 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 13 / Weken: 2
de  Piek: 5 / Weken: 2
at  Piek: 50 / Weken: 1
nl  Piek: 16 / Weken: 2
be  Piek: 3 / Weken: 7 (V)
  Piek: 36 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 54 / Weken: 1

Tracks

22/09/2020
Digital Anti / Epitaph 0045778844463 / EAN 0045778844463
05/02/2021
CD Anti / Epitaph ANT88442 / EAN 8714092844429
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wading In Waist-High Water
  2:15
2.Sunblind
  4:13
3.Can I Believe You
  4:04
4.Jara
  4:09
5.Featherweight
  3:50
6.A Long Way Past The Past
  3:59
7.For A Week Or Two
  2:11
8.Maestranza
  3:03
9.Young Man's Game
  3:11
10.I'm Not My Season
  3:11
11.Quiet Air / Gioia
  4:27
12.Going-To-The-Sun Road
  3:58
13.Thymia
  2:22
14.Cradling Mother, Cradling Woman
  5:10
15.Shore
  4:20
   
05/02/2021
LP Epitaph EPIT 28444-3 / EAN 8714092844436
Toon detailsAlles beluisteren
   
05/02/2021
LP Epitaph EPIT 28444-1 / EAN 8714092844412
Toon detailsAlles beluisteren
   

Fleet Foxes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
White Winter Hymnal26/07/2008Tip: 12 
He Doesn't Know Why03/01/2009Tip: 24 
Mykonos28/02/2009188
Helplessness Blues16/04/2011Tip: 13 
Lorelai02/07/2011Tip: 18 
Battery Kinzie12/11/2011Tip: 25 
Third Of May / Ōdaigahara18/03/2017Tip 
Fool's Errand27/05/2017Tip: 46 
On Another Ocean (January / June)04/11/2017Tip 
Can I Believe You03/10/2020Tip: 5 
Sunblind13/02/2021Tip: 30 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fleet Foxes05/07/20081260
Helplessness Blues07/05/2011223
Crack-Up24/06/2017917
Shore26/09/202037
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

gherkin
Member
******
Vrij onverwacht was daar plots een nieuw album van Fleet Foxes, maar het is gelukkig wel een album vol fijne muziek.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.