Login
België (Vlaanderen)

Johnny Hallyday - Son rêve américain

Cover Johnny Hallyday - Son rêve américain
Cover

Album

Jaar:2020
Label:PARLOPHONE
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:31/10/2020 (Positie 113)
Laatste week notering:31/10/2020 (Positie 113)
Piekpositie:113 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:10695 (88 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 5
fr  Piek: 1 / Weken: 4
be  Piek: 113 / Weken: 1 (V)
  Piek: 1 / Weken: 5 (W)

Tracks

23/10/2020
CD Warner 9029524795 (Warner) / EAN 0190295247959
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
Live au Beacon Theatre de New York 2014
1.Je suis né dans la rue (Live)
  5:45
2.Nashville Blues (Live)
  4:42
3.La terre promise (Live)
  3:32
4.Le pénitencier (Live)
  4:51
5.Diego (Live)
  4:02
6.Quelque chose de Tennessee (Live)
  4:22
7.Johnny Hallyday feat. Greg Zlap - Gabrielle (Live)
  7:55
8.L'idole des jeunes (Live)
  2:38
9.Joue pas de rock'n'roll (Live)
  3:44
10.I'm Gonna Sit Right Down And Cry (Over You) (Live)
  2:16
11.Tes tendres années (Live)
  2:47
CD 2:
Live au Beacon Theatre de New York 2014
1.Que je t'aime (Live)
  4:07
2.Hey Joe (Live)
  4:23
3.Voyage au pays des vivants (Live)
  4:22
4.20 ans (Live)
  3:35
5.Johnny Hallyday feat. Yarol Poupaud - Fils de personne (Live)
  4:35
6.L'envie (Live)
  5:15
7.L'amour à mort (Live)
  4:33
8.Dead Or Alive (Live)
  3:47
9.Johnny Hallyday avec Jean Reno - La musique que j'aime (Live)
  6:21
10.L'attente (Live)
  4:31
CD 3:
La bande originale du film "À nos promesses"
1.Made In Rock'n'Roll (Voix seule)
  0:35
2.Rester vivant
  4:37
3.À nos promesses
  3:58
4.Mon pays, c'est l'amour
  2:42
5.On s'habitue à tout (Alternate Mix)
  3:39
6.Au café de l'avenir
  4:10
7.L'Amérique de William
  2:58
8.4 m²
  3:22
9.De l'amour
  4:00
10.Un tableau de Hopper
  4:03
11.L'amour me fusille
  3:53
12.Tomber encore
  3:31
13.J'en parlerai au diable
  3:39
14.J'ai ce que j'ai donné
  3:39
15.Deux sortes d'hommes [indédit]
  3:26
16.Mon cœur qui bat
  3:29
17.Monument Valley
  3:59
18.Une lettre à l'enfant que j'étais
  3:35
19.20 ans
  3:36
20.Prière pour un ami
  5:02
21.Made In Rock'n'Roll
  2:57
   

Johnny Hallyday   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tes tendres années01/09/1963912
Ma guitare01/12/1963188
Pour moi la vie va commencer01/02/1964164
Excuse-moi partenaire01/03/1964178
Johnny lui dit adieu01/04/1965194
Gabrielle09/10/1976203
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ça ne finira jamais08/11/2008631
Jamais seul09/04/20111001
L'attente24/11/2012924
On Stage15/06/2013684
Rester vivant29/11/2014783
De l'amour21/11/2015875
Rester vivant tour29/10/20161723
Triple Best Of09/12/2017802
Les 50 plus belles chansons16/12/20171614
Les 100 plus belles chansons [2006]23/12/20171801
Mon pays c'est l'amour27/10/2018812
Johnny02/11/2019424
Les vieilles canailles - L'album live (Jacques Dutronc / Johnny Hallyday / Eddy Mitchell)16/11/2019762
Son rêve américain31/10/20201131
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.