Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Balthazar - Sand

Cover Balthazar - Sand
Digital
Play It Again Sam 5400863038458

Album

Jaar:2021
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/03/2021 (Positie 1)
Laatste week notering:10/04/2021 (Positie 10)
Piekpositie:1 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:4311 (1183 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 23 / Weken: 2
de  Piek: 40 / Weken: 1
fr  Piek: 67 / Weken: 3
nl  Piek: 6 / Weken: 5
be  Piek: 1 / Weken: 6 (V)
  Piek: 1 / Weken: 6 (W)

Tracks

26/02/2021
CD Play It Again Sam PIASR1200CDX (PIAS) / EAN 5400863038441
26/02/2021
Digital Play It Again Sam 5400863038458 (PIAS) / EAN 5400863038458
Toon detailsAlles beluisteren
1.Moment
  3:27
2.Losers
  3:25
3.On A Roll
  3:58
4.I Want You
  4:17
5.You Won't Come Around
  5:20
6.Linger On
  4:21
7.Hourglass
  3:56
8.Passing Through
  3:31
9.Leaving Antwerp
  4:00
10.Halfway
  2:48
11.Powerless
  4:09
   
26/02/2021
LP Play It Again Sam PIASR1200LP (PIAS) / EAN 5400863038434
Toon detailsAlles beluisteren
   
19/03/2021
LP Play It Again Sam PIASR1200LPX (PIAS) / EAN 5400863042066
Toon detailsAlles beluisteren
   

Balthazar   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Is A Flirt08/09/2007Tip: 4 
Bathroom Lovin': Situations19/04/2008Tip: 15 
Fifteen Floors26/12/2009Tip: 19 
I'll Stay Here21/08/2010Tip: 34 
The Boatman26/02/2011Tip: 12 
The Oldest Of Sisters22/09/2012Tip: 8 
Do Not Claim Them Anymore29/12/2012Tip: 5 
Sinking Ship22/06/2013Tip: 11 
Leipzig18/01/2014Tip: 10 
Then What31/01/2015Tip: 2 
Bunker16/05/2015Tip: 8 
Nightclub03/10/2015Tip: 7 
Wait Any Longer09/04/2016Tip: 14 
Fever17/11/2018471
Entertainment17/11/2018Tip 
I'm Never Gonna Let You Down Again19/01/2019Tip: 4 
Wrong Vibration26/01/2019Tip: 8 
Changes29/06/2019Tip: 9 
Halfway15/02/2020Tip: 6 
Losers07/11/2020Tip: 1 
On A Roll30/01/2021Tip: 34 
You Won't Come Around06/03/2021Tip 
Hourglass03/04/2021Tip: 9 
Losers (Purple Disco Machine Remix)03/04/2021Tip: 10 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Applause03/04/20101377
Rats20/10/2012168
Thin Walls04/04/20152131
Fever02/02/20191115
Sand06/03/202116
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Rootje
Member
****
Heerlijke indierock uit België. Mag wat meer gewaardeerd worden in Nederland.
Geslaagd album.

gherkin
Member
*****
Balthazar maakt normale goede muziek en dat hebben ze ook bij het maken van dit album gedaan. Misschien niet wereldschokkend, maar wel prima in orde.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.