Login
België (Vlaanderen)

Vianney - N'attendons pas

Cover Vianney - N'attendons pas
Cover

Album

Jaar:2020
Label:TOT OU TARD
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/11/2020 (Positie 147)
Laatste week notering:07/11/2020 (Positie 147)
Piekpositie:147 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:11339 (54 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 10 / Weken: 4
fr  Piek: 1 / Weken: 3
be  Piek: 147 / Weken: 1 (V)
  Piek: 2 / Weken: 4 (W)

Tracks

30/10/2020
CD Tôt Ou Tard M7288 / EAN 3700187672881
Toon detailsAlles beluisteren
1.Merci pour ça
  3:23
2.Pour de vrai
  4:01
3.Mode
  3:26
4.N'attendons pas
  3:13
5.Beau-papa
  3:17
6.La fille du sud
  3:51
7.Funambule
  1:53
8.J'ai essayé
  3:03
9.Les imbéciles
  3:46
10.Pardonnez-moi
  4:07
11.Tout nu dans la neige
  3:51
   

Vianney   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pas là04/07/2015Tip: 12 
Les gens sont méchants05/12/2015Tip: 73 
On est bien comme ça30/01/2016Tip: 16 
Je m'en vais25/03/2017337
Moi aimer toi08/07/2017Tip: 17 
Dumbo30/09/2017Tip: 38 
La même (Maître Gims avec Vianney)19/05/20182116
Chanson sur ma drôle de vie (Véronique Sanson & Vianney)27/10/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vianney15/04/20171184
N'attendons pas07/11/20201471
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.