Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Foo Fighters - Medicine At Midnight

Cover Foo Fighters - Medicine At Midnight
Digital
RCA 886448658054
Cover Foo Fighters - Medicine At Midnight
LP Blue Coloured Vinyl
RCA 0194397883817

Album

Jaar:2021
Label:RCA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/02/2021 (Positie 1)
Laatste week notering:20/02/2021 (Positie 3)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:7136 (398 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 2
de  Piek: 1 / Weken: 2
at  Piek: 1 / Weken: 2
nl  Piek: 1 / Weken: 2
be  Piek: 1 / Weken: 2 (V)
  Piek: 3 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 2 / Weken: 2
no  Piek: 4 / Weken: 1
dk  Piek: 6 / Weken: 1
pt  Piek: 1 / Weken: 1

Tracks

05/02/2021
CD RCA 19439788362 (Sony) / EAN 0194397883626
Toon detailsAlles beluisteren
1.Making A Fire
  4:15
2.Shame Shame
  4:17
3.Cloudspotter
  3:53
4.Waiting On A War
  4:13
5.Medicine At Midnight
  3:29
6.No Son Of Mine
  3:28
7.Holding Poison
  4:24
8.Chasing Birds
  4:12
9.Love Dies Young
  4:21
   
05/02/2021
Blue Coloured Vinyl - LP RCA 0194397883817 (Sony) / EAN 0194397883817
Toon detailsAlles beluisteren
   
05/02/2021
Digital RCA 886448658054 (Sony) / EAN 0886448658054
Toon detailsAlles beluisteren
   
05/02/2021
LP RCA 19439788361 (Sony) / EAN 0194397883619
Toon detailsAlles beluisteren
   

Foo Fighters   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Of You23/07/2005Tip: 3 
The Pretender06/10/2007266
Long Road To Ruin17/11/2007Tip: 6 
Wheels10/10/20091911
Rope05/03/2011Tip: 7 
Walk20/08/2011256
These Days22/10/2011Tip: 10 
Back & Forth15/09/2012Tip: 24 
Something From Nothing25/10/2014422
Congregation07/02/2015Tip: 12 
The Feast And The Famine20/06/2015Tip: 16 
Outside03/10/2015Tip: 21 
Saint Cecilia12/12/2015Tip: 32 
Run10/06/2017Tip: 9 
The Sky Is A Neighborhood02/09/2017Tip: 17 
The Line16/06/2018Tip: 45 
Shame Shame14/11/2020Tip: 5 
No Son Of Mine09/01/2021Tip: 16 
Waiting On A War23/01/2021Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Foo Fighters15/07/19952312
The Colour And The Shape31/05/199775
There Is Nothing Left To Lose13/11/1999462
One By One02/11/2002225
In Your Honor18/06/2005335
Skin And Bones25/11/20063711
Echoes, Silence, Patience & Grace29/09/2007136
Greatest Hits07/11/20093139
Wasting Light16/04/2011182
Sonic Highways22/11/2014155
Saint Cecilia EP27/02/2016743
Concrete And Gold23/09/2017135
Medicine At Midnight13/02/202112
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Relaaxer
Member
****
Habe irgendwie mehr erwartet. Das Album bleibt weit hinter meinen Erwartungen zurück!

da_hooliii
Member
****
Für ihre Verhältnisse ok aber nicht ihr bestes Album.

fabio
Member
****
nice

gherkin
Member
******
Foo Fighters pakken weer uit met een nieuw album dat echt wel zeer mooi in orde is.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.