Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The White Stripes - Greatest Hits

Cover The White Stripes - Greatest Hits
Digital
Third Man / Legacy 886448804529

Album

Jaar:2020
Label:LEGACY
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/02/2021 (Positie 6)
Laatste week notering:27/02/2021 (Positie 40)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:7392 (356 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 37 / Weken: 1
de  Piek: 7 / Weken: 2
at  Piek: 8 / Weken: 1
fr  Piek: 46 / Weken: 1
nl  Piek: 81 / Weken: 1
be  Piek: 6 / Weken: 2 (V)
  Piek: 23 / Weken: 2 (W)
it  Piek: 75 / Weken: 1
au  Piek: 40 / Weken: 1

Tracks

04/12/2020
CD Third Man / Legacy 19439822392 (Sony) / EAN 0194398223926
04/12/2020
Digital Third Man / Legacy 886448804529 (Sony) / EAN 0886448804529
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let's Shake Hands
  2:04
2.The Big Three Killed My Baby
  2:29
3.Fell In Love With A Girl
  1:50
4.Hello Operator
  2:36
5.I'm Slowly Turning Into You
  4:34
6.The Hardest Button To Button
  3:32
7.The Nurse
  3:47
8.Screwdriver
  3:14
9.Dead Leaves And The Dirty Ground
  3:04
10.Death Letter
  4:30
11.We're Going To Be Friends
  2:22
12.The Denial Twist
  2:35
13.I Just Don't Know What To Do With Myself
  2:46
14.Astro
  2:42
15.Conquest
  2:48
16.Jolene
  3:17
17.Hotel Yorba
  2:10
18.Apple Blossom
  2:13
19.Blue Orchid
  2:37
20.Ball And Biscuit
  7:18
21.I Fought Piranhas
  3:07
22.I Think I Smell A Rat
  2:04
23.Icky Thump
  4:14
24.My Doorbell
  4:01
25.You're Pretty Good Looking (For A Girl)
  1:49
26.Seven Nation Army
  3:51
   
04/12/2020
LP Third Man 81354702963 / EAN 0813547029638
Toon detailsAlles beluisteren
   

The White Stripes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jolene01/01/2005288
Icky Thump16/06/2007493
City Lights10/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elephant12/04/20031173
Get Behind Me Satan11/06/2005327
Icky Thump23/06/2007216
Under Great White Northern Lights20/03/2010309
The Complete John Peel Sessions28/05/20161051
Greatest Hits20/02/202162
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

remember
Member
*****
Coole Sache (Vinyl), die CDs habe ich ja alle. Sie haben mich in den 00er Jahren dermaßen begeistert und den toten Rock-Sektor wieder zum Leben erweckt.
Leider trennten sie sich auch beruflich 2011.
Zum 10. Jubiläum dieses Abschieds nun die erste Best-of. Wo ich dachte dass es nur 6en hageln würde, bin ich doch erstaunt. 6 Songs haben hier meiner Meinung nach gar nichts verloren.
Aus meinen persönlichen Top-40 der Band sind leider nur 14 Songs (gleich 4 aus meinen Top-10 wurden nicht berücksichtigt), heißt genau so viele Songs wie hier sind, fehlen aus meiner Bestenliste.
4,8*
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.