Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bicep - Isles

Cover Bicep - Isles
CD
Ninja Tune ZENCD261
Cover Bicep - Isles
LP Picture Disc Edition
Ninja Tune ZEN261P

Album

Jaar:2021
Label:NINJA TUNE
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/01/2021 (Positie 3)
Laatste week notering:27/02/2021 (Positie 45)
Piekpositie:3 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:5057 (894 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 26 / Weken: 1
de  Piek: 8 / Weken: 2
nl  Piek: 28 / Weken: 1
be  Piek: 3 / Weken: 5 (V)
  Piek: 97 / Weken: 3 (W)
au  Piek: 12 / Weken: 1

Tracks

22/01/2021
CD Ninja Tune ZENCD261 / EAN 5054429139211
Toon detailsAlles beluisteren
1.Atlas
  5:48
2.Cazenove
  4:23
3.Apricots
  4:06
4.Bicep feat. Clara La San - Saku
  4:57
5.Lido
  3:20
6.Bicep feat. Clara La San - X
  5:33
7.Bicep feat. Julia Kent - Rever
  5:19
8.Sundial
  4:35
9.Fir
  5:23
10.Bicep feat. Machina - Hawk
  5:59
   
22/01/2021
Neon-Orange Vinyl Edition - LP Ninja Tune ZEN261DX / EAN 5054429144086
Toon detailsAlles beluisteren
3 LP's
   
22/01/2021
LP Ninja Tune ZEN261 / EAN 5054429139204
Toon detailsAlles beluisteren
2 LP's
   
05/02/2021
Picture Disc Edition - LP Ninja Tune ZEN261P / EAN 5054429144079
Toon detailsAlles beluisteren
2 LP's
   

Bicep   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Glue25/11/2017Tip: 11 
Rain21/04/2018Tip 
Atlas04/04/2020Tip 
Apricots17/10/2020Tip: 25 
Cazenove30/01/2021Tip: 46 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bicep09/09/201711315
Isles30/01/202135
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.