Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Celeste [UK] - Not Your Muse

Cover Celeste [UK] - Not Your Muse
Digital Deluxe
Both Sides / Polydor 20UMGIM07683

Album

Jaar:2021
Label:POLYDOR
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/02/2021 (Positie 1)
Laatste week notering:27/02/2021 (Positie 21)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:5502 (767 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 4
de  Piek: 6 / Weken: 4
at  Piek: 4 / Weken: 3
fr  Piek: 95 / Weken: 3
nl  Piek: 6 / Weken: 2
be  Piek: 1 / Weken: 4 (V)
  Piek: 48 / Weken: 4 (W)

Tracks

29/01/2021
CD Both Sides / Polydor 00602508569852 (UMG) / EAN 0602508569852
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ideal Woman
  3:43
2.Strange
  3:18
3.Tonight Tonight
  3:39
4.Stop This Flame
  3:29
5.Tell Me Something I Don't Know
  3:56
6.Not Your Muse
  4:27
7.Beloved
  3:57
8.Love Is Back
  4:16
9.A Kiss
  3:58
10.The Promise
  3:45
11.A Little Love
  2:58
12.Some Goodbyes Come With Hellos
  3:25
   
29/01/2021
LP Polydor 060250881443 (UMG) / EAN 0602508814433
Toon detailsAlles beluisteren
   
29/01/2021
Deluxe - Digital Both Sides / Polydor 20UMGIM07683 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
   
29/01/2021
Deluxe Edition - CD Polydor 060243557673 (UMG) / EAN 0602435576732
Toon detailsAlles beluisteren
   

Celeste [UK]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Strange21/12/2019471
Stop This Flame18/01/2020525
I Can See The Change01/08/2020431
One Love (FTLOS feat. Celeste)22/08/2020Tip 
Little Runaway19/09/2020427
Hear My Voice24/10/2020Tip 
A Little Love02/01/2021Tip 
Love Is Back06/02/2021403
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Compilation 1.107/03/20201871
Not Your Muse06/02/202114
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

Widmann1
Member
****
Durchaus gelungenes Debüt der gefühlten neuen Amy Winehouse. Hoffentlich nur in musikalischer Hinsicht.
Leider sind viele Songs eher ruhig und für mich nur durch ihre Stimme erträglich, aber es gibt auch ein paar Highlights, schnellere Songs:

Tonight Tonight
Stop This Flame
Tell Me Something I Don't Know
Love Is Back


gherkin
Member
******
Celeste bewijst al een tijdje een zangeres te zijn die uitstekende muziek maakt. En dat levert ons nu dit prima album op. Zeker wel een goede score waard.

drogida007
Member
*****

Ein gelungenes Debüt Album der Britin.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.