Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - The Last Temptation

Cover Alice Cooper - The Last Temptation
Cover

Album

Jaar:1994
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 13 / Weken: 11
de  Piek: 18 / Weken: 12
at  Piek: 24 / Weken: 8
nl  Piek: 73 / Weken: 4
se  Piek: 19 / Weken: 4
no  Piek: 20 / Weken: 1
au  Piek: 15 / Weken: 9

Tracks

27/05/1994
CD Epic 476594 2
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sideshow
  6:39
2.Nothing's Free
  5:01
3.Lost In America
  3:54
4.Bad Place Alone
  5:05
5.You're My Temptation
  5:09
6.Stolen Prayer
  5:38
7.Unholy War
  4:11
8.Lullaby
  4:28
9.It's Me
  4:40
10.Cleansed By Fire
  6:14
   
08/06/2018
LP Music On Vinyl MOVLPL 1846 / EAN 8719262003439
Toon detailsAlles beluisteren
   
20/07/2018
LP Music On Vinyl MOVLP 1846 / EAN 4251306105142
Toon detailsAlles beluisteren
   

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019343
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.89 (Reviews: 9)

Silverrush
Member
******
super

remember
Member
****
sein bereits 3tes Konzeptalbum, basierend auf einem Comic. #6 in GB
24/05/2008 13:41
Skullface
Member
******
Was wollt ihr denn ist doch eines seiner besten Alben?
21/07/2007 16:39
babsilain
Member
******
Auso mir gfauts! :)
06/01/2006 12:18
elton
Member
**
nein, danke
27/10/2005 23:36
Tom
Member
**
SCHWACH
17/05/2005 18:12
x5-452
Member
**
Ja, Alice, was sollte das werden?
12/07/2004 03:02
Werner
Member
****
Nicht mehr so dolle...
03/10/2003 14:34
Mischlermaxe
Member
***
Was soll das, Alice????
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.