Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Classicks

Cover Alice Cooper - Classicks
CD
Epic 480845 2 (us)

Album

Jaar:1995
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 71 / Weken: 4

Tracks

05/09/1995
CD Epic 480845 2 (Sony) [us] / EAN 5099748084521
Toon detailsAlles beluisteren
1.Poison
  4:29
2.Hey Stoopid
  4:32
3.Feed My Frankenstein
  4:44
4.Love's A Loaded Gun
  4:10
5.Stolen Prayer
  5:35
6.House Of Fire
  3:45
7.Lost In America
  3:52
8.It's Me
  4:37
9.Under My Wheels (Live)
  3:41
10.Billion Dollar Babies (Live)
  3:36
11.Eighteen (Live)
  4:34
12.No More Mr. Nice Guy (Live)
  3:10
13.Only Women (Live)
  4:06
14.School's Out (Live)
  3:46
15.Fire
  3:01
   

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019343
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

southpaw
Member
*****
Gute Übersicht zum Herren mit spezieller Attitüde.

klamar
Member
*****
... eine sehr gute und gut hörbare Zusammenstellung ... kann man immer hören ... ist zu empfehlen ...

begue
Member
****
Ganz gut.

remember
Member
****
Gut für die "Classiks" - abgerundet trotz der 5* für die Live-classiks.
Laatst gewijzigd: 17/09/2014 02:46
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.