Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Police - Live!

Cover The Police - Live!
CD
A&M 540 222-2 (uk)

Album

Jaar:1995
Label:A&M
Distributeur:POLYGRAM
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/06/1995 (Positie 42)
Laatste week notering:01/07/1995 (Positie 41)
Piekpositie:41 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:7165 (319 Punten)
In de landen:
de  Piek: 43 / Weken: 8
nl  Piek: 17 / Weken: 12
be  Piek: 41 / Weken: 2 (V)
  Piek: 25 / Weken: 2 (W)
nz  Piek: 36 / Weken: 4

Tracks

01/06/1995
CD A&M 540 222-2 (UMG) [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Next To You (Live)
2:58
2.So Lonely (Live)
7:33
3.Truth Hits Everybody (Live)
2:33
4.Walking On The Moon (Live)
4:59
5.Hole In My Life (Live)
4:08
6.Fall Out (Live)
2:46
7.Bring On The Night (Live)
5:16
8.Message In A Bottle (Live)
4:27
9.The Bed's Too Big Without You (Live)
8:52
10.Peanuts (Live)
3:08
11.Roxanne (Live)
4:42
12.Can't Stand Losing You (Live)
7:54
13.Landlord (Live)
2:27
14.Born In The 50's (Live)
4:18
15.Be My Girl - Sally (Live)
4:51
CD 2:
1.Synchronicity I (Live)
2:53
2.Synchronicity II (Live)
4:44
3.Walking In Your Footsteps (Live)
4:55
4.Message In A Bottle (Live)
4:35
5.O My God (Live)
3:36
6.De Do Do Do De Da Da Da (Live)
4:32
7.Wrapped Around Your Finger (Live)
5:21
8.Tea In The Sahara (Live)
4:52
9.Spirits In The Material World (Live)
2:57
10.King Of Pain (Live)
5:53
11.Don't Stand So Close To Me (Live)
3:46
12.Every Breath You Take (Live)
4:37
13.Roxanne (Live)
6:10
14.Can't Stand Losing You (Live)
6:48
15.So Lonely (Live)
7:26
   

The Police   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Can't Stand Losing You08/09/1979156
Message In A Bottle27/10/197959
Walking On The Moon05/01/1980166
Don't Stand So Close To Me04/10/198089
De Do Do Do De Da Da Da27/12/1980137
Every Little Thing She Does Is Magic10/10/1981312
Spirits In The Material World26/12/198187
Every Breath You Take04/06/1983913
Wrapped Around Your Finger20/08/1983156
King Of Pain12/11/1983193
Don't Stand So Close To Me '8625/10/1986215
Roxanne 97 (Puff Daddy Remix) (Sting & The Police)29/11/1997Tip: 19 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live!24/06/1995412
The Very Best Of (Sting & The Police)15/11/1997818
The Police16/06/2007223
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

klamar
Member
*****
... sehr gute Live-Aufnahme ...
31/05/2007 14:51
remember
Member
*****
Disc 1 bietet ein Konzert vom November 1979 in Boston, Disc 2 Ausschnitte aus zwei Konzerten vom November 1983 in Atlanta.
Die hatten so eine Power..schade, dass ich das bei der Reunion nicht vergleichen kann, alles ausverkauft.
Laatst gewijzigd: 19/09/2015 10:31
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.