Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

First Aid Kit - Who By Fire - Live Tribute To Leonard Cohen

Cover First Aid Kit - Who By Fire - Live Tribute To Leonard Cohen
Digital
Columbia 886448773627

Album

Jaar:2021
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/04/2021 (Positie 55)
Laatste week notering:17/04/2021 (Positie 142)
Piekpositie:55 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:7927 (307 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 30 / Weken: 1
de  Piek: 31 / Weken: 1
at  Piek: 24 / Weken: 1
be  Piek: 55 / Weken: 3 (V)
se  Piek: 2 / Weken: 3

Tracks

26/03/2021
CD Columbia 19439822282 (Sony) / EAN 0194398222820
26/03/2021
Digital Columbia 886448773627 (Sony) / EAN 0886448773627
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tired (Live)
  2:05
2.Suzanne (Live)
  3:40
3.Sisters of Mercy (Live)
  3:55
4.Who By Fire / As The Mist Leaves No Scar (Live)
  3:51
5.Twelve O'Clock Chant† (Live)
  1:04
6.Everybody Knows (Live)
  5:05
7.Avalanche (Live)
  3:29
8.The Future (Live)
  2:28
9.Chelsea Hotel #2 (Live)
  3:49
10.You Want It Darker (Live)
  5:42
11.If It Be Your Will (Live)
  5:05
12.The Asthmatic (Live)
  3:31
13.Famous Blue Raincoat / Anthem (Live)
  6:19
14.Show Me The Place (Live)
  3:47
15.Hallelujah (Live)
  5:51
16.Prayer For Messiah (Live)
  1:32
17.Bird On The Wire (Live)
  2:49
18.Who by Fire (Reprise) / Letter To Marianne (Live)
  2:52
19.So Long, Marianne (Live)
  7:53
20.You'd Sing Too (Live)
  1:56
   
26/03/2021
LP Columbia 19439822281 (Sony) / EAN 0194398222813
Toon detailsAlles beluisteren
   

First Aid Kit   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Emmylou04/02/2012Tip: 65 
Blue02/06/2012Tip: 55 
Master Pretender14/02/2015Tip: 66 
My Silver Lining16/01/2016717
It's A Shame14/10/2017Tip: 24 
Fireworks13/01/2018Tip: 19 
Rebel Heart05/05/2018Tip 
Tender Offerings29/09/2018Tip 
Strange Beauty07/09/2019Tip 
Suzanne13/03/2021Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Lion's Roar04/02/20123014
Stay Gold14/06/20143060
Ruins27/01/2018725
Who By Fire - Live Tribute To Leonard Cohen03/04/2021553
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.