Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Corrs - L'essentiel

Cover The Corrs - L'essentiel
Cover

Album

Jaar:2006
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

10/03/2006
CD Warner 256 463234 2
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Lagan Love
  
2.Spancill Hill
  
3.Peggy Gordon
  
4.Black Is The Colour
  
5.Heart Like A Wheel
  
6.Buachaill On Eirne
  
7.Old Hag (Instrumental)
  
8.Moorlough Shore
  
9.Old Town
  
10.Dimming Of The Day
  
11.Brid og ni mhaille
  
12.Haste To The Wedding (Instrumental)
  
   

The Corrs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dreams01/08/1998Tip: 14 
Breathless29/07/20001713
Irresistible11/11/2000Tip: 3 
Give Me A Reason07/04/2001Tip: 9 
Would You Be Happier?27/10/2001Tip: 5 
Summer Sunshine22/05/2004462
Angel18/09/2004Tip: 17 
Bring On The Night21/11/2015Tip: 78 
Stay06/02/2016Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Talk On Corners08/08/1998540
Forgiven, Not Forgotten13/03/1999433
Unplugged27/11/1999239
In Blue22/07/2000229
Best Of The Corrs27/10/2001516
Borrowed Heaven05/06/2004621
Home01/10/20051412
Dreams - The Ultimate Corrs Collection09/12/2006942
White Light05/12/20153213
Jupiter Calling18/11/2017305
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

remember
Member
****
nett und lieb, aber sicher nicht essentiell. Kein Song sticht heraus, hier ist keiner meiner Corrs Faves dabei.
Um einen herauszupicken wähle ich Old Town.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.