Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tool - Undertow

Cover Tool - Undertow
Digital
Tool Dissectional / Volcano 886447824740

Album

Jaar:1993
Label:VOLCANO
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/07/2019 (Positie 175)
Laatste week notering:17/08/2019 (Positie 112)
Piekpositie:36 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:7637 (280 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 89 / Weken: 1
be  Piek: 36 / Weken: 3 (V)
au  Piek: 21 / Weken: 1
nz  Piek: 17 / Weken: 10

Tracks

27/06/2003
Reissue - CD Volcano 82876536472 (BMG) / EAN 0828765364720
06/04/1993
CD Zoo 72445110522 (BMG) [au] / EAN 0724451105229
06/08/1999
Reissue - CD Volcano 0520022 (Zomba) [au] / EAN 9326382000171
02/08/2019
Digital Tool Dissectional / Volcano 886447824740 (Sony) / EAN 0886447824740
Toon detailsAlles beluisteren
1.Intolerance
4:54
2.Prison Sex
4:56
3.Sober
5:06
4.Bottom
7:14
5.Crawl Away
5:29
6.Swamp Song
5:31
7.Undertow
5:22
8.
6:03
9.Flood
7:46
10.Disgustipated
15:48
   
14/04/2017
LP Zomba 61422310521 / EAN 0614223105215
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tool   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fear Inoculum17/08/2019Tip: 23 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lateralus26/05/20011315
10 000 Days06/05/2006138
Undertow13/07/2019363
∆nima10/08/2019222
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Rootje
Member
******
Ware muzikale kunstenaars deze gasten. Echt een buitencategorie muzikanten.

Sacred
Member
*
das Schrecken der seelenlosen Kopfmusik nahm seinen Lauf
22/02/2007 01:32
toolshed
Member
*****
Der erste Longplayer von Tool, schließlich war Opiate "nur" eine EP.aus dem Jahre 1993. Eine beunruhigende Atmosphäre ist es, die das gesamte Album ausstrahlt. In den toolschen Anfängen ist die esoterische, abgehobene Atmosphäre noch lange nicht so prägnant wie auf den Nachfolgern, auch auf die progressiven Songs mit Überlänge wird verzichtet, stattdessen dominiert eine beängstigende, düstere Mischung aus Kyuss-lastigen Gitarren, alternativem Rock und vereinzelten Metaleinlagen. Ihre schwächste Platte, allerdings wußte man schon da woran man ist. 5* dafür!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.