Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Barbara Dex - Blue-Eyed Girl

Cover Barbara Dex - Blue-Eyed Girl
CD
Tibur 002-06

Album

Jaar:2006
Label:TIBUR
Distributeur:CNR
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/04/2006 (Positie 92)
Laatste week notering:10/06/2006 (Positie 92)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:3411 (1523 Punten)
Belgische albums:15/04/2006 / Piek: 2 / Weken: 9
In de landen:
be  Piek: 16 / Weken: 10 (V)

Tracks

03/04/2006
CD Tibur 002-06 (CNR) / EAN 5425010890444
Toon detailsAlles beluisteren
1.Crazy
  2:58
2.To Make You Love Me
3:44
3.This Is My Life
3:46
4.You Can't Run
3:40
5.No One To Hurt Me
3:38
6.Only A Fool
3:14
7.Come On Up And See Me Sometime
3:19
8.A Fool's Bet
3:43
9.If You Ever
4:00
10.Why Don't We
3:23
11.Follow The Way
3:35
12.Anywhere But Here
4:02
   

Barbara Dex   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Iemand als jij08/05/1993197
Amoureuse02/05/1998Tip: 10 
One Life (Barbara Dex & Alides)28/02/20041110
Crazy04/03/200656
I Am (Tom Helsen presents Barbara Dex)15/05/2010308
Before05/11/2011374
What Will You Do04/02/2012Tip: 43 
Be Who You Wanna Be18/08/2012Tip: 31 
A Wind Called Love (Gunther Verspecht & Barbara Dex)27/09/2014Tip: 73 
Ik zen zoe blij (Barbara Dex & Petticoat)14/02/2015Tip: 38 
Falling In Love25/07/2015Tip: 22 
My Day02/01/2016Tip: 22 
Get Your Groove On04/06/2016Tip 
Waar moet ik heen zonder jou16/12/2017Tip: 18 
Niet huilen mama19/05/2018Tip: 23 
Hier voel ik me thuis23/06/2018Tip: 4 
Rozen zonder doornen29/09/2018Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waiting For A New Moon01/04/1995421
Tender Touch20/04/1996225
Strong18/04/1998246
Blue-Eyed Girl08/04/20061610
Barbara Dex22/10/2011625
Dex, Drugs & Rock 'n Roll19/03/2016867
De tijd zit erop - Ode aan Bobbejaan (Guido Belcanto, Jan Desmet & Barbara Dex)10/12/20161235
Dex tot de tweede macht17/02/2018433
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

sanremo
Member
****
gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.