Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Admiral Freebee - Songs

Cover Admiral Freebee - Songs
CD
Universal 9870724 (be)
LP
Universal 4781612

Album

Jaar:2005
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/04/2005 (Positie 3)
Laatste week notering:18/02/2006 (Positie 88)
Piekpositie:1 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:43
Positie aller tijden:533 (7016 Punten)
Alternatieve albums:02/04/2005 / Piek: 1 / Weken: 39
Belgische albums:02/04/2005 / Piek: 1 / Weken: 30
Mid price:11/03/2006 / Piek: 1 / Weken: 31
In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 43 (V)
  Piek: 48 / Weken: 4 (W)

Tracks

25/03/2005
CD Universal 9870724 (UMG) [be] / EAN 0602498707241
15/04/2016
LP Universal 4781612 (UMG) / EAN 0602547816122
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Worst Is Yet To Come
  4:53
2.Lucky One
  4:12
3.Recipe For Disaster
  3:30
4.Sad Rebel
  3:58
5.Boy You Never Found
  4:06
6.Oh Darkness
  3:38
7.Hope Alone
  2:52
8.Carry On [For Tessa & Arthur]
  4:06
9.Waiting For Nothing
  3:45
10.Murder Of The Sun
  4:30
11.Afterglow
  4:04
12.Framing The Agony
  2:36
13.Baby's Chest
  3:47
   

Admiral Freebee   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rags 'n' Run25/01/2003Tip: 2 
Faithful To The Night04/11/2006501
Always On The Run06/02/20101914
Last Song About You15/05/2010Tip: 8 
Look At What Love Has Done23/10/2010Tip: 28 
Old Angel Midnight05/11/2011Tip: 19 
Nothing Else To Do22/02/2014383
Breaking Away10/05/2014Tip: 10 
Walking Wounded30/08/2014Tip: 14 
Making Love In 201406/12/2014Tip: 16 
Too Much Of Everything06/02/2016Tip: 7 
Let It Shine11/06/2016432
Kim Basinger15/10/2016Tip: 46 
Bad Year For Rock 'n' Roll (Pt. 2)17/12/2016Tip 
This Dream Of You07/03/2020Tip: 19 
The Wonder Of Life16/05/2020Tip 
On A Day Like This One11/07/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Admiral Freebee15/02/2003170
Songs02/04/2005143
Wild Dreams Of New Beginnings21/10/2006128
The Honey & The Knife06/03/2010134
Wreck Collection - The Singles05/11/20112517
The Great Scam08/03/2014139
Wake Up And Dream16/04/2016129
A Duet For One28/10/201778
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

otnorot
Member
*****
Knappe opvolger van het debuut Admiral Freebee. Nog rockiger dan de voorganger. Admiral mag zonder schroom de Vlaamse Neil Young genoemd worden.
Aanstekelijkste nummer: Oh Darkness.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.