Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - The Heart Of Saturday Night

Cover Tom Waits - The Heart Of Saturday Night
Cover

Album

Jaar:1974
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1974
LP Asylum 7E-1015
Toon detailsAlles beluisteren
1.New Coat Of Paint
3:20
2.San Diego Serenade
3:25
3.Semi Suite
3:22
4.Shiver Me Timbers
4:21
5.Diamonds On My Windshield
3:10
6.(Looking For) The Heart Of Saturday Night
3:50
7.Fumblin' With The Blues
2:59
8.Please Call Me, Baby
4:23
9.Depot, Depot
3:42
10.Drunk On The Moon
5:05
11.The Ghost Of Saturday Night (After Hours At Napoleone's Pizza House)
3:17
   
02/12/2011
LP Rhino 8122798068 (Warner) / EAN 0081227980689
Toon detailsAlles beluisteren
   
23/03/2018
CD Anti EPIT7566-2 / EAN 8714092756623
Toon detailsAlles beluisteren
   
11/05/2018
LP Epitaph 7566-1 / EAN 8714092756616
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 4)

musikmannen
Member
******
Great

James Egon
Member
*****
Das erstgenannte Review könnte auch von mir sein.
24/05/2008 14:18
remember
Member
****
Seine zweite Platte ist fast so beeindruckend wie schon Closing time..wäre da nicht das letzte Viertel.
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 19:48
30/01/2007 15:12
Homer Simpson
Member
*****
ein ruhiges, entspanntes Album ohne große Ausnahmen und Ausfälle.


Laatst gewijzigd: 29/06/2007 14:47
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.