Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Blue Valentine

Cover Tom Waits - Blue Valentine
Cover

Album

Jaar:1978
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1978
LP Asylum 6E-162
Toon detailsAlles beluisteren
1.Somewhere
3:50
2.Red Shoes By The Drugstore
3:11
3.Christmas Card From A Hooker In Minneapolis
4:30
4.Romeo Is Bleeding
4:50
5.$29.00
8:12
6.Wrong Side Of The Road
5:11
7.Whistlin' Past The Graveyard
3:14
8.Kentucky Avenue
4:47
9.A Sweet Little Bullet From A Pretty Blue Gun
5:34
10.Blue Valentines
5:50
   
23/03/2018
CD Anti EPIT7570-2 / EAN 8714092757026
Toon detailsAlles beluisteren
   
10/08/2018
LP Epitaph EPIT 7570-3 / EAN 8714092757033
Toon detailsAlles beluisteren
   
10/08/2018
LP Epitaph EPIT 7570-1 / EAN 8714092757019
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

Dino-Canarias
Member
*****
Sehe ich ganz ähnlich, neben "Closing Time" ist das auch
mein Lieblingsalbum von ihm aus den 70ern.....

Ganz knappe 5.

(4.75)

remember
Member
****
Das Herzstück ist Romeo is bleeding, sonst alles im grünen Bereich.
Kein Ausfall, nach seinem Debüt eines seiner besten Alben.
Knapp unter der 4.5

longlou
Member
******
so liebe ich Tom Waits
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.