Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Big Time

Cover Tom Waits - Big Time
CD
Island 90987-2

Album

Jaar:1988
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
se  Piek: 36 / Weken: 1

Tracks

1988
CD Island 90987-2 (BMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.16 Shells From A 30.6 (Live)
4:18
2.Red Shoes By The Drugstore (Live)
4:19
3.Underground (Live)
2:34
4.Cold Cold Ground (Live)
3:27
5.Straight To The Top (Live)
2:48
6.Yesterday Is Here (Live)
2:40
7.Way Down In The Hole (Live)
4:43
8.Falling Down (Live)
4:15
9.Strange Weather (Live)
3:35
10.Big Black Mariah (Live)
2:59
11.Rain Dogs (Live)
3:36
12.Train Song (Live)
4:29
13.Johnsburg, Illinois (Live)
1:29
14.Ruby's Arms (Live)
4:54
15.Telephone Call From Istanbul (Live)
4:17
16.Clap Hands (Live)
4:57
17.Gun Street Girl (Live)
4:01
18.Time (Live)
4:11
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

remember
Member
***
Bis auf Cold cold heart, Strange weather, Falling down, phasenweise Red shoes, Johnsburg und natürlich der sentimentale Höhepunkt Rubys arms eine Tortour durch und durch.
30/01/2007 16:46
Homer Simpson
Member
******
Ein sehr gutes Live Album
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.