Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Foreign Affairs

Cover Tom Waits - Foreign Affairs
LP
Asylum 7E-1117
Cover Tom Waits - Foreign Affairs
Cover

Album

Jaar:1977
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1977
LP Asylum 7E-1117
Toon detailsAlles beluisteren
1.Cinny's Waltz
2:16
2.Muriel
3:33
3.Tom Waits with Bette Midler - I Never Talk To Strangers
  3:37
4.Jack And Neal/California, Here I Come
5:01
5.A Sight For Sore Eyes
4:39
6.Potter's Field
8:38
7.Burma Shave
6:32
8.Barber Shop
3:52
9.Foreign Affair
3:46
   
23/03/2018
CD Anti EPIT7569-2 / EAN 8714092756920
Toon detailsAlles beluisteren
   
13/07/2018
LP Epitaph EPIT 7569-1 / EAN 8714092756913
Toon detailsAlles beluisteren
   
13/07/2018
LP Epitaph EPIT 7569-3 / EAN 8714092756937
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

James Egon
Member
*****
sehr schön, aber ohne einen Titel, den ich jetzt als großartig einstufen würde

longlou
Member
******
Eins der ersten Alben, die ich von ihm kennen gelernt habe. Es erzeugt bei mir immer Bilder von düsteren, rauchgeschwängerten Kneipen mit alleine vor sich hin saufenden Typen und Typinnen. Ideal als Filmmusik für schwarze Filme.

remember
Member
****
Unter'm Strich in Ordnung..
4.0*
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 17:46
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.