Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Yasmine - Yasmine

Cover Yasmine - Yasmine
CD
CNR 22 204552 (be)

Album

Jaar:2001
Label:CNR
Distributeur:CNR
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/10/2001 (Positie 48)
Laatste week notering:17/11/2001 (Positie 38)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:5479 (688 Punten)
Mid price:01/08/2009 / Piek: 3 / Weken: 5
In de landen:
be  Piek: 13 / Weken: 4 (V)

Tracks

19/10/2001
CD CNR 22 204552 [be] / EAN 8714221009606
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ken je dat gevoel
  3:22
2.November
  3:15
3.Mama weent niet
3:49
4.Brief op de tafel
4:00
5.Geen grenzen
  3:06
6.Liefde van m'n leven
3:40
7.Soms sneeuwt het in april
3:26
8.Hou me vast (Dieprood)
  3:36
9.Voor jou
  4:25
10.Pastel
  3:07
11.Huis
3:13
12.Rijden
  4:36
   

Yasmine   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vraag me niet waarom28/09/1991179
Hoog in de wolken14/12/19912210
Zeven dagen18/04/1992349
In de regen gedanst15/05/1993471
Dromen van het leven03/09/1994389
Ik was zo graag bij jou gebleven29/04/19951614
Ik tover jou09/09/1995325
Diep in mij30/12/1995389
Nooit nog een andere20/04/1996501
Kikkerkoel24/08/19963610
Porselein25/01/1997327
Altijd weer tikt de klok17/05/1997Tip: 10 
Zoals jij19/07/1997Tip: 7 
Da's een goeie vraag13/09/1997Tip: 7 
Tot leven gewekt14/02/1998Tip: 10 
Meisjes aan de macht22/08/1998Tip: 5 
Slaaf09/01/1999Tip: 10 
Ik hou van jou zonder meer05/06/1999Tip: 18 
Suzanne (Frank Boeijen & Yasmine)25/12/19992313
Ken je dat gevoel23/06/2001Tip: 13 
Kwart voor tijd19/08/2017Tip: 5 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Portfolio04/11/1995158
PrÍt-ŗ-porter03/05/19971217
Blauw12/06/1999138
Yasmine27/10/2001134
Liefde en liedjes 1994-200410/04/20041613
Vandaag (het morgen van gisteren)25/09/2004811
Licht ontvlambaar04/11/2006643
Back To Back (Yasmine & Ann Christy)03/07/2010333
5x haar mooiste24/07/2010546
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

otnorot
Member
*****
Zeer mooie CD van Yasmine die ik na de tragische gebeurtenissen uit de kast heb genomen en die nu in het handschoenkastje van de auto ligt. Het luisteren in de auto naar Yasmine heeft een helende werking tijdens het drukke verkeer. Toepasselijk: het slotnummer van de CD (Rijden).
06/11/2006 15:47
sanremo
Member
*****
starkes Album der belgischen Sängerin aus 2001
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.