Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Marc Moulin - Top Secret

Cover Marc Moulin - Top Secret
CD
Blue Note 5341292

Album

Jaar:2001
Label:BLUE NOTE
Distributeur:PARLOPHONE
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/10/2001 (Positie 32)
Laatste week notering:15/02/2003 (Positie 18)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:3059 (1841 Punten)
Alternatieve albums:06/10/2001 / Piek: 2 / Weken: 39
Mid price:19/10/2013 / Piek: 10 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 6 / Weken: 11 (V)
  Piek: 12 / Weken: 11 (W)
nz  Piek: 45 / Weken: 1

Tracks

21/09/2001
CD Blue Note 5341292 (EMI) / EAN 0724353412920
Toon detailsAlles beluisteren
1.Into The Dark
  6:32
2.What?
  6:01
3.Bottle
  5:02
4.Thťo
  5:28
5.Organ
  7:30
6.In My Room
  6:08
7.Tenor
  7:22
8.Day Fever
  4:33
9.It's To Say
  6:17
10.Feet
  4:35
   
29/10/2001
CD Blue Note 5360342 (EMI) / EAN 0724353603427
Toon detailsAlles beluisteren
   

Marc Moulin   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Am You27/01/2007Tip: 13 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Top Secret13/10/2001611
Entertainment02/10/20041021
Sam Suffy19/03/2005418
Placebo Years 1971-197401/07/2006981
I Am You20/01/2007312
Bestof26/09/2009356
Songs & Moods23/11/2013687
Sam Suffy - 40th Anniversary Edition28/02/20151882
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

AllSainter
Member
****
Nice.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.