Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - High 'n' Dry

Cover Def Leppard - High 'n' Dry
LP
Vertigo 6359 045
Cover Def Leppard - High 'n' Dry
LP
Vertigo 6359 045

Album

Jaar:1981
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
se  Piek: 31 / Weken: 4

Tracks

11/07/1981
LP Vertigo 6359 045
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let It Go
  4:43
2.Another Hit And Run
  4:59
3.High 'N' Dry (Saturday Night)
  3:25
4.Bringin' On The Heartbreak
  4:33
5.Switch 625
  3:03
6.You Got Me Runnin'
  4:22
7.Lady Strange
  4:40
8.On Through The Night
  5:06
9.Mirror Mirror (Look Into My Eyes)
  4:07
10.No No No
  3:05
   

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 5)

Werner
Member
*****
Guter Nachfolger, solide fünf Punkte.

Collombin
Member
*****
Favoriten:
Another Hit And Run
Bringin' On The Heartbreak
Mirror, Mirror (Look Into My Eyes)
No No No

shimano
Member
****
Musikalisch nicht so schlecht, jedoch stört mich der mehr schreiende als melodiöse Gesang. 4+
14/03/2008 12:33
otterobb
Member
******
Tolles Hard Rock-Album. Mit Ausnahme der Power-Ballade "Bringin' On The Heartbreak" ungeschliffener als die "polierteren" (darum jedoch keineswegs schlechteren) Nachfolgealben "Pyromania" und "Hysteria". Gute Arbeit der Leoparden und des Köters.
19/03/2007 20:58
Deinonychus
Member
*****
1981 - Da war's noch echter Hardrock. Wurde zwar auch schon von R. J. M. Lange produziert, hat aber noch verhältnismässig sehr viel Power, was schon beim Follow-up "Pyromania" ganz anders sein sollte. Persönliche Favoriten: "Bringin' On The Heartbreak" und "On Through The Night".
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.