Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Deep Purple - Abandon

Cover Deep Purple - Abandon
CD
EMI 4953062

Album

Jaar:1998
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 46 / Weken: 4
de  Piek: 16 / Weken: 8
at  Piek: 25 / Weken: 7
fr  Piek: 65 / Weken: 2
se  Piek: 32 / Weken: 2
fi  Piek: 14 / Weken: 4
no  Piek: 6 / Weken: 5

Tracks

22/05/1998
CD EMI 4953062 (EMI) / EAN 0724349530621
Toon detailsAlles beluisteren
1.Any Fule Kno That
  4:27
2.Almost Human
4:23
3.Don't Make Me Happy
4:55
4.Seventh Heaven
5:22
5.Watching The Sky
5:22
6.Fingers To The Bone
4:45
7.Jack Ruby
3:47
8.She Was
4:16
9.Whatsername
4:26
10.'69
4:57
11.Evil Louie
4:53
12.Bludsucker
  4:27
   

Deep Purple   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Night31/10/1970611
Woman From Tokyo19/05/1973233
Smoke On The Water25/08/1973274
Child In Time04/10/1975262
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
30 : Very Best Of20/12/2003922
Machine Head27/10/20121681
Now What?!04/05/20133323
Copenhagen 197222/06/20131842
Perfect Strangers - Live26/10/20131803
Stockholm 197022/03/20141074
Made In Japan31/05/2014709
In Concert '7228/06/20141422
Live In Graz 197527/09/20141043
Celebrating Jon Lord The Rock Legend - Live At The Royal Albert Hall (Deep Purple ∑ Bruce Dickinson ∑ Glenn Hughes ∑ Paul Weller ∑ Rick Wakeman & Many Others with Orion Orchestra conducted by Paul Mann)11/10/20141154
Long Beach 197114/03/2015941
...To The Rising Sun In Tokyo05/09/2015486
From The Setting Sun... In Wacken05/09/2015595
Infinite15/04/2017721
A Fire In The Sky11/11/2017984
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8 (Reviews: 5)

Werner
Member
****
Es klingt alles ein wenig austauschbar. Zudem fehlen die Highlights.

Southernman
Member
****
Mmm...ok.
04/09/2007 11:23
Homer Simpson
Member
***
Leider eine für DP Verhältnisse sehr schwache Scheibe
07/07/2007 11:54
Trille
Member
****
4-, eines der schwächsten Alben von Deep Purple, hier von der Mk VII Besetzung eingespielt. lediglich das alles überragende "Fingers To The Bone" vermag mich zu entzücken.
#16 in D und #76 in GB
19/05/2004 17:17
Rewer
Moderator
****
...gut...
ein schwächeres Album ...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.