Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mama's Jasje - Hommages

Cover Mama's Jasje - Hommages
CD
Play That Beat! / Virgin 8450472 (be)

Album

Jaar:1997
Label:PLAY THAT BEAT
Distributeur:VIRGIN
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/09/1997 (Positie 1)
Laatste week notering:03/10/1998 (Positie 42)
Piekpositie:1 (5 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:44
Positie aller tijden:355 (8186 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 74 / Weken: 2
be  Piek: 1 / Weken: 44 (V)

Tracks

19/09/1997
CD Play That Beat! / Virgin 8450472 (EMI) [be] / EAN 0724384504724
Toon detailsAlles beluisteren
1.Laat me alleen
  3:40
2.Christine
  3:47
3.Omdat ik van je hou
  3:00
4.Lied voor kinderen
  3:55
5.Helena
  4:30
6.Eťn nacht alleen
  3:22
7.Amsterdam
  3:07
8.Ik hou van alle vrouwen
  3:23
9.Houten kop
  2:57
10.Als de dag van toen
  4:03
11.Laat alleen mijn goede vrienden over
  3:59
12.Kalverliefde
  3:45
13.Thuis ben
  3:34
   

Mama's Jasje   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo ver weg16/11/1991215
Doe het licht maar uit29/02/1992118
Zonder verhaal29/08/19921113
Teken van leven05/12/1992257
Regenboog13/03/1993443
Alleen liefde25/12/1993501
Onzen bok is dood (Mama's Jasje en de Studenten)31/12/19942011
Wunderbar01/04/19951111
Madeleine02/09/1995461
Als de dag van toen07/06/1997226
Laat me alleen25/10/1997314
Eťn nacht alleen07/02/1998209
Gelukkig zijn15/08/19982510
Terug naar de kust14/11/1998461
Ik mis haar zo06/02/1999339
Adem mijn adem24/04/1999Tip: 11 
Wie ben jij?08/04/2000453
Reis door niemandsland27/05/2000Tip: 16 
Ik mis je zo31/08/2002328
Het tij zal keren08/02/2003463
Het is over26/07/2003618
Voor jou alleen08/11/2003Tip: 4 
De illusie07/02/2004Tip: 9 
Verloren zaak24/04/2004Tip: 11 
Zwart op wit31/07/2004Tip: 14 
Beestjes09/07/2005492
Niets zonder jou (Mama's Jasje & Voice Male)07/04/2007Tip: 21 
Laat je hart slaan28/07/2007471
Regenboog 200930/05/2009402
Wij zijn op weg (naar een toekomst)15/05/2010Tip: 14 
Steel niet (Peter Van Laet en de Wolven)13/02/2016Tip: 40 
Valt het op08/07/2017Tip: 30 
Ik wil je27/10/2018Tip 
Alles wat ik wensen kon17/11/2018Tip: 2 
De jacht is mooier dan de vangst13/04/2019Tip: 33 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De hits20/05/1995502
Hommages27/09/1997144
Hommages II14/11/1998233
Popmodel15/04/2000127
Als de dag van toen - Het beste van26/10/2002218
Zwart op wit29/11/20033314
Hommages III19/05/20071220
Morgen zal het anders zijn06/06/20092514
Nieuwe jas24/11/2018536
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

Patrick3
Member
******
Uitstekend

sanremo
Member
*****
prima
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.